9.7.2018

Luonnonkukat maljakossa olohuoneessa

Pihalta tuli kerättyä apilaa, angervon kukkaa hempeää roosaa ja toisen angervon valkoista kukkaa. Näistä sain pienen kimpun tuohon Flower-maljakkoon. Tykkään laittaa olohuoneen pöydälle tuon Aallon teräsvadille asetelmia ja nyt siinä on vedensininen Iittalan tuikkuastia maljakon seurana.  Viikonloppu sujui ihanissa häissä ja vielä Ikean-ostoksilla sunnuntaina. Uusista Ikean jutuista tuleekin sitten postausta, kun ne saadaan koottua. Tytär osti kaksi hyllykokonaisuutta, mutta kokoaminen on niissäkin vielä vaiheessa. Bestå- sarjaa on meilläkin olohuoneessa kolmessa eri kohdassa. 

Kaapissa säilytän lasisia Iittalan ja muiden valmistajien lasitavaroita. Niistä saa värien mukaan eri vuodenaikoihin sopivia asetelmia. Kivituikuissa on nyt keittiössä vihreän sävyinen sommitelma; olohuoneessa nyt tätä sinistä. 

Oman pihan kaunein kukka on alkanut kukkimaan; pioni on kaksi värinen erikoisuus. Hempeä roosa ja keltainen ovat väriparit tässä kukassa. Maljakossa pioni kestää pitkään, kun sen poimii ihan nuppusena. Onneksi ilmat ovat nyt lämmenneet ja sen huomaa omassa pihassa. Kasvihuoneessa on tapahtunut paljon ja tänään poimin ison rasian mansikoita jo pakkaseen. Pinaatti on kasvanut suureksi ja vaikka mitä muuta. Luomulaatuisia kasviksia saakin nyt omalta pihalta.


Mitä sinun alkuviikkoon kuuluu?

9 kommenttia:

 1. Kaunis asetelma! Mä en ole ymmärtänyt käyttää vatia asetelmiin, pitääpä ottaa käyttöön. Mä odottelen innolla Ikean retkeä joskus elokuulla. Samaan aikaan viedään poika yliopistoon ja mä pääsen Ikealle. Varmaan itku loppuu viimeistään siinä vaiheessa, kun saa lihapullat eteensä. Ja sen alakerran rompetorin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vadin päälle saa vaikka mitä kaunista esille,onkin oma suosikkiesine kotona.

   Poista
 2. Onpa tosiaan erikoisen värinen pioni, kaunis! Meidän alkuviikkoon kuuluu pihalla puuhailua, kun taas säät suosii :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On erikoinen tuo väritys ja muistaakseni Hankkijalta joskus ostin taimen.Nyt säät alkaa olemaan kohdillaan.Ihanaa!

   Poista
 3. Luonnonkukat on niitä parhaimpia.
  Aurinkoista tiistaita!

  VastaaPoista
 4. Kaunis asetelma <3
  Ihanaa tiistai-iltaa sinulle!

  VastaaPoista
 5. Muutama oksa ja noin sievä, joskus vähän on paljon. Minun alkuviikko on mennyt autossa. Välillä pitää piipahtaa mökiltä kotiin.

  VastaaPoista
 6. Luonnonkukat on niin ihania♥ Onpa kaunis tuo Aallon teräsvati! Kauniita kesäpäiviä♥

  VastaaPoista
 7. Ihanan herkän kaunis asetelma <3

  VastaaPoista

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com