19.7.2018

Lasiterassin näkymät

Lasiterassin näkymät ovat meillä tälläiset, täällä on kiva juoda aamukahvit ja katsella vehreää maisemaa. Kodin terassi tai parveke on kyllä parasta näin kesällä ja lomalla, koska siellä on supermukavaa nauttia maisemista, kesän vehreydestä  ja lintujen lauluista.

Toinen helleviikko jatkuu ja vielä ensi viikko on luvattu säätiedotuksessa helteitä samoissa merkeissä. Kyllä kelpaa! Niin meillä syödään usein ulkona kesäisin, viime päivinä ihan aurinkotuolissakin lounasta on tullut popsittua. Se on vain sitä, kun ei malta olla sisällä, vaan haluaa nauttia näistä keleistä. Aamupalan saa syödä hitaasti ja oikein makustella itse kasvatettuja vihanneksia. Edellisessä päivityksessä muuten olikin itse tehdyistä pinaattilätyistä ohjetta täällä. 


Jälkiruokana maistuu muuten erittäin hyvälle digestive- keksit ja vaniljatuorejuusto. Suosittelen kokeilemaan! Tällä viikolla oli ajatuksena lähteä asuntomessuille, mutta helteellä voi olla haasteellista kulkea messualueella talosta toiseen, jos joutuu vielä jonottamaankin. Asuntomessut ovat vielä 5.8.18 avoinna, jos liikkut Porin suunnalla kesälomareissulla tai muuten.

Huomenna on tarkoitus täytellä uutta kukkahyllyä tuonne terassille. Ikeasta löytyi valkoinen metallinen hylly alennuksesta ja niitä ruskeita saviruukkuja. Vaihdan näin kesällä mullat omiin viherkasveihini, koska sen voi tehdä tuolla nurmikolla eikä haittaa mullan tippuminen latttialle. Ruskeat saviruukut ovat kauniit ja niihin istutan viherkasveja. Valkoinen hylly on kätevä laittaa nurkkaan, joten se ei silloin vie tilaa lasitetulta terassilta.

Oletko käynyt asuntomessuilla vielä vai seuraatko  muuten messuja blogeista tai lehdistä?3 kommenttia:

 1. :) onpa hauska yhteensattuma, että kaapissani on juuri noita keksejä, mutta levitteenä olisi tarjolla Valion Viola sitruuna levite...

  VastaaPoista
 2. Hylly näyttää kivalta! En ole vaniljan makuista tuorejuustoa maistanut. Yleensä ostan Philadelphia merkkistä enkä ole nyt edes katsonut olisiko valikoimissa vaniljjaa. Kiitos vinkistä!

  Asuntomessuilla en ole käynyt koskaan. Menneinä vuosina seurasin enemmänkin blogeista, mutta nyt on jäänyt vähemmälle. Yksi syy ehkä siinä, että tuntui ettei niiden asuntojen sisustuksen suhteen tapahdu mitään kummoista vuodesta toiseen. Viime kesänä taisi olla jossain, että nyt on väriä ja olihan siellä joku värikäs tyyny ja maalattu seinä. Mutta kauniita ja hauskoja toki, ja olisi kiva käydä joskus ihan paikan päällä. Missähän ne ensi vuonna järjestetään?

  VastaaPoista
 3. Tykkään tuosta Ikean hyllystä, yksinkertaisen kaunis. Asuntomessut jäävät minulta väliin. Liikaa ihmisiä minulle 😊

  VastaaPoista

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com