29.9.2018

Okrankeltainen -trendiväri miten sopii keittiöön

Keltaisen värisävyjä on Tikkurila listannut esimerkiksi kymmenen eri sävyä, joista suosituimmat ovat mm. rentukka ja banaani. Keltainen väri tuo iloa ja energiaa tilaan kuin tilaan. Se sopii hyvin valoisen pariksi, jolloin tila vaikuttaa suurelle ja aurinkoiselle. Meillä keltaista ja okran sävyä on nyt uusissa verhoissa ja kynttilöissä keittiössä. Ne kyllä sointuvat ikkunasta näkyvän ruskan kanssa erinomaisesti yhteen. Ihan kuin sama tila jatkuisi sisältälä ulos. Onneksi naapurit ovat istuttaneet koivuja, pihlajia ja vaahteroita pihoilleen, ja nyt tähän aikaan ne ovat niin värikkäitä.


Yritin kuvaan saada näkyviin tätä valoa, mitä tulvii erkkerin ikkunoista ja sitä väriloistoa mitä keittiön ikkunoista pääsee ihastelemaan. Olen ajatellut, että sovittelen myös näitä uusia verhoja tuonne olohuoneen ikkunaankin. Täältä voit käydä katsomassa ompeluohjeet verhoihin.




Viikonloppuna on juhlittu nimipäiviä ja olemme ulkoilleet  raikkaassa säässä. Tässä eskarilainen sai pitää Myytä sylissä. Myy on pomeranian tyttö ja toinen lemmikki. Lola (kuvia myös täällä) on Mittelpitz. 

Huomenna lähden kummitytön synttäreille, ja tapaan ystävättäreni pitkästä aikaa. Lisäksi käyn Pentikillä, haen uuden verhokankaan olohuoneeseen. Niistä onkin tulossa jossain vaiheessa kuvia tänne blogiin. Tänään  kannettiin ulkoterassin kalusteet varastoon, kun kaksi pakkasyötä on jo yllättänyt meidät aamuisin, kun maa on ihan kuurassa. Nyt saakin kaivaa esille talvisempaa vaatetusta.Vinkkaan tämmöisestä alennuksesta: 


Lindexiltä nyt 25% alennusta lasten ulkovaatteista koodilla: f1839. Kampanja  on voimassa 1.10. asti. Ei koske alennettuja tuotteita. 


Mikä syksyn väreistä on sinun lemppari?







17 kommenttia:

  1. Oma kestosuosikkini on karpalon punainen, mutta nyt olen juurikin haaveillut Pentikin krysanteemikuosin keltaisista tyynynpäälisistä. Ne sopisivat yhtälailla olohuoneen harmaan sohvan pariksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Krysanteemia on siinä toisessa värissä,joka on siihen karpaloon viittaavaa.Katso vaikka verkkokaupan sivut!Meillä on myös vaalea harmaa sohva,olen ajatellut että nämä uudet verhot sopisi myös olkkariin.

      Poista
  2. Keltaisen sävyt ovat niin virkistäviä. Tosin vihreä, ruskea ja punertavat värit ovat myös kauniita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tästä Krysanteemista oli myös toisessa värisävyssä, juuri nuo mitä mainitsit.Käy katsomassa myymälässä tai verkkokaupassa.

      Poista
  3. Kyllä tuo keltainen nyt raikastaa sisustusta meilläkin ja on ehdoton suosikki!
    Ihana hauveli!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Paljon näkee tuota väriä ja kyllä se kaunis ja raikas onkin.Myy on niin suloinen vipeltäjä.

      Poista
  4. Nuo teidän verhot ovat kyllä aivan ihanat! Katselin niitä männäviikolla kaupan näyteikkunassa, mutta en rohjennut ostaa kuitenkaan. Eivät taitaisi sopia yhteen muun värityksen kanssa.

    Minä tykkään hirveästi näistä keltaisen ja ruskean sävyistä, jotka tuntuvat olevan tänä syksynä muodissa. Aiemmin en voinut sietää keltaista ja varsinkaan mitään ruskeaan viittaavaa, mutta niin se maku muuttuu. :-)

    Mukavaa syksyistä sunnuntaita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä on ollut hyvin vaaleaa verhoissa ja näihin kyllä ihastuin,kun ne sain ommeltua valmiiksi ja laitettua ikkunaan.Tänään hain Pentikiltä uutta kangasta.Kun ehdin ompelen ne ja kuvia on tulossa niistäkin tänne heti.

      Poista
  5. Superihana keltaisen sävy noissa verhoissa, mistä olet hankkinut ne?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Verhot ovat Pentikin Krysanteemi-kankaasta.On Pentikin uutuusmallistosta.Väriä on kahdenlaista tuo okra ja myös punertavan sävyssä.Molemmat ihania!

      Poista
  6. Okra, se se on ollut meillä jo kahtena syksynä . Kivasti sopii väri teillekin. Ihanaa iltaa ja mukavaa alkavaa viikkoa ❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!Ja tykkään kyllä tuosta väristä,joskus kotiin ihan värillistäkin.

      Poista
  7. Tummanpunainen ja poltettu oranssi ovat minun syksyn värisuosikit.
    Ihanaa alkavaa viikkoa sinulle Aikku <3

    VastaaPoista
  8. Syksyn lempiväreistä orassi on ykkönen kun se on muutekin mun lemppiväri. Todella upeet verhot ja toi värimaailma teidän keittiössä.

    VastaaPoista
  9. Valkoinen ja harmaa ja mausteena hiukan oranssia. Nuo on kyllä kauniit verhot ;) Mukavaa alkanutta lokakuuta :)

    VastaaPoista

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com