9.10.2018

Mikrokuituliinat ilo siivoojan silmälle -Tupperware

Mikrokuituliinat Tupperwarelta ovat siivouksessa niin hyvä apu, jos tarvitsee vaikka pyyhkiä lasipintoja, teräspintoja kuten tuo Aallon vati, peilejä, telkkarin ruutua jne. Meillä on lasinen pöytä olohuoneessa, ja siinä on aina tahroja ja pölyä näkyvillä. Nämä ihanan pehmeät ja iloisen väriset Tupperwaren mikrokuituliinat ovat nyt olleet käytössä jonkun aikaa. Värinsä puolesta ovat oikein ilo siivoojan silmälle. Toisen liinoista annan äidilleni, kun meillä on suvussa nIsten kesken tätä siivousintoilua mukaanlukien pyykkienpesuintoilu.


Hyvillä siivousvälineillä voi helpottaa pikaista siivousta kotona ja myös viikkosiivousta. Mikropölyliinat ovat sinällään hyviä liinoja, että ne eivät vaadi vettä, vaan pöly lähtee ihan pyyhkimällä pois ja myös jäljet pinnoilta. Liinat ovat tehty käytettäväksi ilman puhdistusainetta ja näin on myös ympäristöystävällinen. Ja säästää myös kukkaroa. Kädessä tämä liina on vain super pehmeä. 


Syyslomat ovat lähenemässä ja meillä on myös aika kivat lomasuunnitelmat. Niistä tuleekin tänne sitten juttua kuvien kera. Syksy on ollut niin kiireinen ja työntäyteinen, että lomanen tähän väliin tulee enemmän kuin parempaan aikaan.

Ehdin kilpailuttaa meidän sähkösopimuksen ja säästin satasia vuositasolla. Säästöt ovat tuntuvia isommissa hankinnoissa esim. puhelinliittymät, sähkö yms. Netissä on hyviä sivustoja kuten kotimainen Sähkömittari.fi, jossa voi sähkön hintoja vertailla.

Sain tuon Aallon teräsvadin paremmin kiiltäväksi uudella mikrokuituliinalla, kuin tavallisella kostealla luutulla!

Käytätkö sinä mikrokuituliinoja siivouksessa?



* mainoslinkki Adtraction 




Vaihda edullisempi sähkö 2 minuutissa
Kotimainen Sähkömittari on palvelu, jossa voit helposti vertailla ja vaihtaa sähkösopimuksesi muutamassa minuutissa.
Nyt on oikea aika vaihtaa sähkösopimuksesi edullisempaan. Se on helppoa ja vie vain muutaman minuutin aikaasi.
Lue lisää ja vaihda edullisempi sähkö tästä !



x

10 kommenttia:

  1. No pitäisi käyttää, mutta miten sitä onkaan niin vanhanaikainen, että aina lutraan vedellä ja rätillä pölyjä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samoin itsekin ennen olen tehnyt.Mutta kyllä ne näinkin pölyt irtoaa.

      Poista
  2. Joo vettä ja rättiä käytän myös minä. En osaa kuivalla pyyhkiä ja miten ne pölytkin jää siihen rättiin vai kopistellaanko sitä välillä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kummasti ne vain jää siihen.Ja eipä paljoa puistella tarvitse.Tänään puistelin eka kerran eikä pölissyt.Kai se liina imee ne sisälleen.Nämä voi myös pestä.

      Poista
  3. Kyllä käytän, sekä töissä, että kotona. Ihanat värit <3

    VastaaPoista
  4. Kyllä mikrokuituliinat on käytössä! Hauskan väriset nuo sinun liinasi!

    VastaaPoista
  5. Kyllä on mikrokuituliinat käytössä, mutta en osaa käyttää niitä kuivana. Kyllä minä käytän niiden kanssa vettä ja pesuainetta. Kivan väriset liinasi :)

    VastaaPoista
  6. Minulla on muutama mikrokuituliina ja Tuppereilla katselin heidän omiaan, mutta en sitten ostanut. (Ehkä oli virhe!) Meilläkin lasipöytä olkkarissa ja sitä saa olla kyllä koko ajan pyyhkimässä. Mukavaa viikonloppua :)

    VastaaPoista
  7. Käytän kyllä mikrokuituliinoja ja muita kuituliinoja siivouksessa. Niillä saa hyvin pyyhdittyä monet tasot. Täytyisi ostaa jo uusia, kun liinat ovat jo vähän kuluneet.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo liinat ovat varmasti käteviä siivouksessa! Ja plussaa, kun ovat kotimaisia.

      Poista

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com