21.10.2018

Mitä Ystävämyynnistä tilasin?

Marimekon ystävämyynnissä on erityisen värinen logokassi saatavilla,jos tykkäät pinkistä.Sain lahjakortin syntymäpäivänäni ja käytän sen yhteen ihanaan tuotteeseen verkkokaupassa.Ei ehkä ole yllätys,mikä on monen sisustajan suosikkituote kotona.Joskus on hyvä puntaroida minkä arvokkaan tuotteen haluan kotiini; pyrin valinnoillani myös ekologisuuteen,vaikka joskus harvakseltaan ostan myös halpoja sisustustuotteita.Ne myös lähtevät kierrätykseen vaikka kirpparille tai kaverille (myös sukulaisten kesken kierrätän).  Sisustamisen juju on haaveilla ja sitten sen haaveen toteuttaminen olkoonkin se designia tai muuta. Valmistajat tuottavat uusia tavaroita markkinoille 24/7; haluatko sinä olla vastuullinen sisustaja?


Mitä olet mieltä kuluttamisen vastuullisuudesta?

10 kommenttia:

 1. Kyllä sitä tulee mietittyä aika tarkkaan mitä ostaa tai paremminkin mitä kaikkea ostaa, tarvitseeko sitä kaikkea ihanaa mitä kaupoissa näkee. Tänä syksynä olenkin keskittynyt kaappien tarkasteluun näkökulmasta, saisiko tavaroita tuunattua ja näin annettua sille lisäaikaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo tavaran lisäaika kuulostaa hyvälle.Laita vinkkejä blogiisi,kun keksit jotain ideoita siitä!

   Poista
 2. Kyllähän tärkeästä asiasta puhut ja hienoa huomata, kuinka nämä asiat ovat nousseet yhä tärkeämmiksi keskuudessamme.
  Kivaa viikkoa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä Amerikassa pakataan kaikki moninkerroin.Paahtoleipäkin on kahdessa pussissa.Kaupassa on pieniä muovipussit ja niitä kertyy viikossa paljon 4 hengellä.Onneksi nuo ajattomat klassikot huonekaluissa tai lampuissa kestävät aikaa.

   Poista
 3. Olen yhä enemmän ruvennut harkitsemaan ostoksia ja kierrätyskeskuksissa ja kirpputoreilla käyn säännöllisesti. Mutta niistäkään ei kannata ostaa tavaraa vaan "koska edullisesti saa". Ollaan muutettu melko usein ja joka muutossa viedään ylimääräistä tavaraa Emmaukseen ja näin joku toinen saa tarvitsemansa tuotteen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kierrätys ja kirpparit ovat tärkeitä tavaroiden kierrätykseen, ja joku toinen voi löytää aarteen toisen vanhasta.Muutot ovat siitä hyviä, että on pakko myös luopua ylimääräisestä.Vaikka välillä ihmettelen, mistä meillekin kertyy varastoihin tavaraa.Täällä Amerikassa en ole löytänyt oikein kierrätyspaikkoja ja vain yhden secon hand -liikkeen.

   Poista
 4. Heräteostosten teko on vähentynyt todella radikaalisti. Nykyisin en osta kun halvalla saa-periaatteella vaan pohdin todella tarkkaan tarvitsenko tuotetta. Pyrin ostamaan myös kotimaista aina kun mahdollista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla!Suomalaista ostamalla pysyy myös rahat kotimaassa sekä työllistävä vaikutus.

   Poista
 5. Kokoajan tulee vain tärkeämmäksi ja harkitsen ostoksia vähän eritavalla kun ennen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin se on itselläkin, ja laatuun haluan myös panostaa.

   Poista

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com