31.10.2018

Mitä esillä kylpyhuoneessa?

Mitä sinä pidät esillä kylpyhuoneessa tai vessassa? Minä haluan pitää kylppärissä hyllyt  järjestyksessä mahdollisimman vähillä tavaroilla esillä, vaikka välillä purkkia ja purnukkaa tulee jätettyä hyllyihin. Ne kun ovat mahdollisimman helppo aamulla aukaista ja käyttää tarvittavat ehostustarvikkeet. Korit ovat käteviä säilytystiloja, ja niihin saa pienet tavarat hyvin piiloon kylppärissä. Meillä on lasihyllyt peilin vieressä, niin niissä saa olla hajuvesipullot ja muutamat kynsilakat esillä. Ne ovat sitä silmänruokaa, jota aina peräänkuulutan sisustusmielessä. Korissa on kätevä pitää harjat ja muut hiustarvikkeet käden ulottuvilla.
Amerikkalainen ystävämme antoi meille lahjaksi jokaiselle perheen naiselle lempiväreissämme Marimekon meikkilaukkuja ja pieniä pussukoita. Mustavalkoisen ystävänä minä sain niin ihanan pussukan, joka on ihan ilo silmälle myös kylppärissä hyllyssä esillä. Clinique -kosmetiikkayritys on tehnyt yhteistyötä Marimekon kanssa näissä meikkipusseissa. Malliltaan pussukat ovat muuten erittäin hyvät avata ja kaivaa haluamansa tuotteet esille. 


Miten sinun kylppärissä on tavarat esillä?

10 kommenttia:

 1. Täällä kylppärissä ei ole juuri muuta kuin saippuapullo esillä, ei siis muita kosmetiikkatuotteita. Pidän siitä että kylppärin tasot on tyhjät, käsisaippua ja viherkasvi riittää. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Helppohoitoinen, kun tavaraa ei esillä.Siksi käytän koreja tai vastaavia.

   Poista
 2. Ihana tuo valaistu hylly! Tuo niin kauniisti esille kauniit purkit ja pullot. Ihanaa päivää <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On upotetut valaisimet tuossa yläpuolella,näkee hyvin.

   Poista
 3. Kaunis valaistu hylly. Mukavaa marraskuun alkua:)

  VastaaPoista
 4. Koreissa on meillä tavarat esillä, niihin saa kivasti paljon tavaraa, mutta silti yleisilme on siisti.
  Kivaa torstaita sinulle Aikku <3

  VastaaPoista
 5. Kauniilta näyttää! Tyylikäs meikkipussi!
  Itselläni on virkattu kori, jossa parfyymit. Hyllykkö, jossa koreissa tarvikkeet.
  Ihanaa marraskuuta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Virkatut korit ovat myös kauniita, itsellä on muistitikkuja työhuoneen hyllyssä sellaisessa.Valoisaa marraskuuta myös sulle!

   Poista
 6. Mustavalkoinen on aina takuutyylikäs. Olen tykästynyt erilaisiin paperipusseihin joihin on kätevä sujauttaa tavarat pois näkösältä. Mielenkiintoinen tuo Marimekon ja Cliniquen yhteistyö.
  ~Katja

  VastaaPoista
 7. Tyylikästä ♥ Kylppärissä meillä ei ole esillä kuin käsisaippua mutta toisessa wc:ssä jossa meikkaan, on koreja pussukoita.

  VastaaPoista

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com