9.2.2019

Sisustajan must -astiahankinta

Oiva- siirtolapuutarha on sisustajan must-hankinta tänä talvena Kyllähän tuo Oiva -sarja on ihana kahvi- tai teekuppina. Itse ostin omat Oiva-astiat heti niiden julkaisemisen jälkeen. Tuo kullattu väritys mustan mukana tuo sitä glamouria ja juhlan tuntua astiaan. Meillä astiat ovat käytössä arkena eikä niistä tule Arabian Myrna -kaluston tapaista, että ne kaivettaisiin esille vain juhlissa. Juhlia kun ei niin usein ole, että ehkä sen vuoksi Myrna onkin oman arvonsa menettänyt astiakalustona kodeissa, koska niissä on kultausta eikä niitä voi pestä koneessa. Oivasta sanotaan: 

Together for years to come

eli yhdessä tulevina vuosina ehdottamasti meidän astiastossa.


Fiilisteltiin jo ystävänpäivää perjantaina pienen ihmeeni kanssa. Ostin kahvila-konditoriosta laskiaispullat ja gluteenittoman leivoksen itselleni. Tänään myös keskimmäinen tyttöni juhlisti ystävänpäivää yhteisellä kahvihetkellä. Ostimme Halpa-Hallista ystävänpäiväkortit ja tänään pitää ne vielä muistaa kirjoittaa. Laitan kuitenkin muutaman postin kautta menemään ja ehdottomasti haluan niihin ystävänpäiväpostimerkit. Usein ne huonoksi onnekseni ovat aina postilta loppuneet, kun minusta se juhlamerkki aina kuuluu kuitenkin siihen juhlittavaan aiheeseen. Postinkin mukana tuli tuo kiva ystävänpäiväkortti, jossa oli niin osuva tuo teksti: Kiitos, että olet ystäväni. 


Siirtolapuutarhakahvikuppi on muuten kooltaan kaksi desilitraa, joten se on sopiva kahvin tai teen juomiseen vieraiden kanssa. Meillä on usein kotona isoja Muumi-mukeja, ja tänään huomasin, että äitin tykkää juoda oikeasta kahvikupista kahvinsa. Oiva siirtolapuutarhamukia myydään tämän vuoden ajan.

Kehystin tyttären viime vuoden kalenterin ihanilla teksteillä varustettuja sivuja tuossa alla olevalla tavalla. Yritän vielä katsella lisää kehyksiä kaapeista, niin saan uusiokäyttöä kalenterille.

Jos kotona keittiössä on tarvetta kattaustuotteille, niin tällä  koodilla kassalla ALENNUS10  saat Kitchen Time verkkokauppaan -10%, (koskee myös aletuotteita, ja jos ostot vähintään 50€). Alennus voimassa vielä sunnuntaina.Onko sinulla tätä Siirtolapuutarhan Oiva-sarjaa kotona?


10 kommenttia:

 1. Kaunis klassikko tuo Oiva!
  Ystävänpäiväkortteja postittelin minäkin.
  Ihanaa illanjatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kaunis. Ja tuo kultaus tuo ripauksen luksusta arkeenkin. Saitko ystävänpäivämerkit kortteihin? Huomenna kokeilen vielä metsästää niitä.

   Poista
 2. Tuo on kyllä kaunis sarja. Vielä ei löydy kotoa, mutta juuri tänään ihastelin kaupassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo koko on oikein sopiva, ei ole aina liian isoja astiat kahville tai teelle. Ehkä ostan vielä jonkun lahjaksi, kun nämä vain ovat niin kauniit.

   Poista
 3. On kaunis sarja. Itselläni ei ole, kun investoin juuri Klaus Haapaniemen Taika-sarjaan, mutta pohdin tätäkin yhtenä erittäin hyvänä vaihtoehtona. Voihan tätä sarjaa olla vain yksinäinen kuppikin, kun on niin kiva. Aina ei tarvita koko sarjaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi olla vaikka vain se yksi kuppi. Ei meilläkään montaa ole, kun tosiaan tuo kultaus rajoittaa, että ei voi laittaa koneeseen pesuun. Taika-sarjahan on todella kaunis myös.

   Poista
 4. Kauniin näköinen sarja ja ihanasti sopii tuo kulta mustan ja valkoisen kaveriksi. Minulle ei ole tätä sarjaa, oma musta-valkoinen vaiheeni on hiipumassa ja pastellivärit valtaavat myös astiakaappia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pastellia näkee paljon astioissa, ja huomasin, että Arabian Teema-sarjassa on aivan ihanaa sävyä persikantyyppisestä sävystä.

   Poista
 5. Tuo kahvimuki on kyllä kaunis

  VastaaPoista
 6. Ei ole Marimekon astioita, mutta himoitsen sitä isoa Urna-maljakkoa vaaleanpunaisena :D Hauskaa, kun mun miehen äiti ei yhtään tykkää juoda kahvia mukeista, vaan pitää mieluusti olla kahvikuppi. Usein katankin hänelle varta vasten Arabian Illusia-sarjan pienen kahvikupin :)

  VastaaPoista

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com