25.2.2019

Luonto inspiroi sisustuksessa

Luonto inspiroi sisustuksessa väreiltään ja materiaaleiltaan tänä keväänä. Tai on jo inspiroinut koko vuoden kuten erilaiset punotut korit, viherkasvit, kangasmateriaalit ja esimerkiksi heinät. Blogiheinähitti oli viime syksynä Pampa-heinä, sen suuret ja jämäkät heinät koristi ja koristaa monen kodin olohuonetta. Omat suosikit ovat olleet pellavaiset pussilakanat, tyynynpäälliset ja erilaiset korit. Tytär halusi myös Hemtexin reissulta itselleen punotut korit jotka sitten hänelle joulun jälkeen toin. Nimittäin juuri näitä tietynlaisia koreja kun ei ollut saatavilla kuin juuri Hemtexiltä. 

Poimin H&M:n Home -sivuilta uutuuksia, miten luonto on mukana tänä keväänä sisustuksessa. He sisustuvat koteja luonnonkankailla kuten puuvillalla ja pellavalla sekä miellyttävän tuntuisilla materiaaleilla. Molemmat materiaalit ovat kyllä hyviä ja kestäviä. Pellavaa olen kehunut täällä! Mikä sen parempi materiaali makuuhuoneen tekstiileissä kuin pellava, mutta ei puuvillassakaan ole valittamista. Luulen, että puuvillaiset tekstiilit eivät lopu käytössä koskaan, meillä ainakin on pussilakanoita, jotka ovat ikivanhoja. 

Näissä inspiraatiokuvissa on luonto hyvin lähellä:
Ruskean eri sävyt ovat suosittuja, jopa tuo tummanruskea. Itse ehkä sain joskus siitä väristä tarpeeksi, mutta niin vain tuossa yläkuvassa se vain näyttää ihan mukiin menevältä. 


Jaquard-kuvio  ja kanvaasipäällinen on tyynyissä suosittua ja lehtikuviot pussilakanoissa sekä muissa tekstiileissä. 
Keramiikkamaljakot ja -astiat ovat myös pinnalla sisustusesineissä. Tuossa kuvan taustalla oleva palmu on omaan silmään kivannäköinen. Palmut ovat olleet omassa kotona viimeksi hakittuja viherkasveja, joista olen täällä kirjoitellut. 

Viikonloppuna ehdin vaihtamaan jouluasetelman pienen muratin keittiön seinällä roikkuvaan amppeliin ja ehdin ompelemaan lastenhuoneen Karkuteillä taulun reunukset saumurilla. Tauluun pitää vielä hankkia yläosaan vaijeri tai tanko. Sisustusinspiraatio alkaa heräämään talviunesta.

Edellisessä postauksessa oli tästä Bette Boxin kampanjasta superhyvä etu, käy lukemassa täältä postauksen lopusta!

kuvat lainattu: www.hm.com   

-sisältää affiliate-mainoslinkinLöysitkö sinä näistä kuvista inspiraatiota kodin sisustukseen?

10 kommenttia:

 1. Minusta on hienoa, että luonnon värimaailma tulee vahvasti osaksi sisustusta. Keramiikan suosio on näkynyt jo vuoden ajan myös muiden valmistajien mallistoissa. En ensin oikein keramiikasta innostunut, mutta nyt jo ihailen monia kauniita keramiikkatöitä. Ehkäpä meillekin päätyy pian muutama keramiikka-astia :) Kiva katsaus kevään sisustukseen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Keramiikka on ihan kaunis elementti sisustuksessa.Tykkään siitä,että siinä näkyy käden jälki, jos se on käsintehtyä.Mutta tehtaassa tehdyt voivat olla myös ihan kivoja.

   Poista
 2. Minulla on nyt pastellisävyjen ja vihreän kaipuu sisustuksessa ja kyllähän niitä näkyi tässäkin postauksessa.
  Ihanaa iltaa sinulle Aikku <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Keväiset värit ovat itsellekin nyt in!Ja vihreää on kotona jo niissä viherkasveissa( saa nähdä onnistunko niiden kasvattamisessa, palmu jo näytti kellastuttavan alalehtiä).

   Poista
 3. Kivoja fiiliskuvia!
  Kyllä luonto inspiroi varsinkin keväällä ja kesällä sisustusta.
  Mukavaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä olivat niin kauniita inspiraatiokuvia!

   Poista
 4. Kivoja fiilistelykuvia olet valinnut! Ja, ihana kun luonto ja maanläheisetsävyt ovat tulleet sisustukseen, tuovat lämpöä ja kodikkuutta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin tuovat!Ja onneksi niin,koska luonto on meille tärkeä.

   Poista
 5. Luonnonläheiset värit ja ihanat kasvikuviot ovat aina lähellä sydäntäni.
  Aurinkoa päiviisi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinun blogista löytää mitä uoeimmat kuvat kasveista ja kukista!Käykää lukemassa Mantelilaakson blogia!

   Poista

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com