6.5.2019

Mitä antaisin äitienpäivälahjaksi?

Mitä antaisin äitienpäivälahjaksi? Ensi viikonloppuna juhlitaan äitiä, mummoa, isomummoa tai sitä tärkeää ihmistä, joka on ollut mukana aina kasvattajana  ja läheisenä. Perinteinen lahja on aina se ihana äitienpäiväruusu! Oma ruusu oli näin ihana viime vuonna, ja se talvehti hyvin ulkona penkissä. Joten olen enemmän kuin otettu, että sain sen menestymään talven yli. Ruusun väri kannattaa valita sen mukaan, mikä on saajan lempiväri.




Meillä tytöt kyselevät jo hyvissä ajoin toiveita minulta, mitä toivon äitienpäivälahjaksi. Tänä vuonna toivon uutta sesonki Muumi-mukia, kun kerään niitä. Ihastuin sesonkimukin väriin, kun se on niin hempeä. Muumikokoelmaa olen kerännyt pitkään ja täällä onkin joitakin kuvia mukikokoelmastani. Varastossa on odottamassa Ikean lasikaappi kokoamista, että saan Muumit esille keittiöön siihen. No se odottaa oikeaa hetkeä, että kokoaja innostuu sen kokoamaan. Näkymätön Ninni on ollut myös väriltään kaunis, ja sen kuvan näetkin täältä. 



Lisäksi äitienpäivälahjaksi sopii hyvin kosmetiikka kuten Lumenen tuotteet. ne ovat aina sopivia lahjoja, kuten päivä- ja yövoiteet. Itse taidan olla oikea voiteiden suurkuluttaja, kun lotraan seerumit ja voidepurkit aika nopeasti tyhjäksi. Lisäksi valmiit kuukaisittain ilmestyvät kosmetiikkapakkaukset ovat myös hyvä lahjaidea. Itselle on tulossa toukokuun Bette Box -lähetys, ja sitä odotan kuin kuuta nousevaa.



Huiveja, voiko niitä olla naisella koskaan liikaa? Huiveilla kun saa kivasti jotain lisää arkiseen tai juhlalliseen olemukseen:  se suojaa kaulaan kylmällä säällä,  kaunistusta vaatteisiin tai väriä takin kanssa.  Viime vuonna sain tuon Michael Korsin huvin äitienpäivälahjaksim joka on tuossa yläkuvassa.

Varma valinta on myös aina kirja  lahjana, koska se voi olla harrastukseen liittyvää esim. puutarhanhoito, leipominen, käsillä tekemistä tai sitten se voi olla kevyttä tai syvällisempää lukemista. 

Itse olen nyt lukemassa paksua romaania, joka on koukuttava seitsemän sisaren tarina Englannista. Kirjan on kirjoittanut Lucinda Riley ja se on nimeltään Varjon sisar. Tämä kirja kuuluu Seitsemän sisarta- romaaniin, joka aloitti huikean kirjasarjaan, jossa jokaisessa osassa seurataan yhden sisaren tarinaa. Kirja on yli 700 sivua, mutta se kyllä tempaa lukijansa mukaan heti alkusivuilla. Kirja on Bazar Kustannus Oy:n jukaisema kirja 2019. Kirjailija vieraili myös julkistamistilaisuudessa Suomessa keväällä. 


(Kirja saatu blogiin lukukappaleena
www.bazarkustannus.fi)

Viime vuoden äitienpäivälahjaideoita löydät täältä postauksesta. Ja täällä on leipomuksista ohjetta, jos haluat tehdä helpon gluteenittoman tiikerikakun tai kermaisia kakkuja lahjaksi tai omaan kahvipöytään tarjolle.

Tämän päivän iloinen uutinen on ollut Englannin kuningasperheen Prinssi Harryn ja Meghanin poikavauvan syntyminen, jota itsekin olen harva se päivä käynyt Iltasanomien uutisista seuraamassa; joko vauva on syntymässä tai syntynyt. Spekulaatiota on ollut ilmassa jo parikin viikkoa, joko vauva on syntynyt? on vieraillut kuningatar Elisabeth ja Meghanin äiti on tullut jo viikkoja sitten tyttärensä avuksi. Mutta tänään Instagramissa oli kuva sinisellä pohjalla It´s a boy- se on poika! Onnea heille ja tätä onnea saamme me kuninkaallisista tykkäävät sitten seurata tästä eteenpäin. 




-sisältää mainoslinkit


Mitä sinä annat lahjaksi äidille

5 kommenttia:

  1. Annan äidilleni tekemäni sormustelineen ja kukkia. Äiti on tottunut saamaan ruusut aina siskoltani ja minä sitten annan aina jotain itsetehtyä :)
    Ihanaa tiistaita sinulle Aikku <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaa ihanalle lahjalle!Onko blogiisi tulossa kuvaa lahjasta?Hyvää tulevaa äitienpäivää sinulle!

      Poista
  2. Saman asian kanssa on täällä pohdiskeltu. Mutta, luulen että tänä vuonna molemmat isoäidit saavat meiltä jotakin itsetehtyä, pienen tuotepaketin. :)

    VastaaPoista
  3. Kukat ovat aina hyvä idea lahjana.Itse sain myös jo terassihortensian, se on vielä nyt sisällä, mutta laitan sen ulos säiden salliessa.

    VastaaPoista

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com