2.6.2019

Kauniita sanoja paperilla kodissa

Kauniita sanoja paperilla on mukava lukea näistä Lambin taas kesän ajaksi markkinoille tulleista talous- ja wc-papereista. Tänä vuonna pehmeisiin papereihin on kerätty sanoja, joita me suomalaiset toivoisimme kuulevamme. Lambi on kerännyt vuosia jo tarinoita, joissa suomalaiset ovat saaneet tunnustaa rakkauttaan sekä kertoa toiveistaan, haaveistaan ja kaipauksen kohteistaan. Jokaisen kotona on tarvetta talous- ja veskipaperille, joten Lambin tuotteet ovat hyvin arkisia, mutta se ei tarkoita, etteikö ne voisi tuoda iloa jokaisen kotiin. Minusta on kiva lukea keittiössä tai vaikka kesken grillauksen näitä talouspaperin tekstejä. Huomasin, että levittelin pitkästi talouspaperia, että luin aina vain lisää ja lisää näitä ihania tekstejä. Talouspaperi sopii hyvin myös puutarhajuhliin ja vaikka hääjuhliin. Hempeä tilaisuus vaatii hempeät paperit ja tekstejä voivat vieraat lukea vaikka toisilleen. 


Iloa saat ympärillesi luotua myös jakamalla näitä pehmeitä papereita lähimmille tai ystäville ihan vaikka yhdellä rullalla. Minä jaoin näitä molempia Lambi-papereita äidilleni ja isälleni (synttärilahjakassiin laitoin rullat) sekä tyttärilleni. Pieni kuusivuotias halusi, että luen hänelle ääneen näitä ihania sanoja, kun kävimme vessassa. Hän opetteli ruonoja myös itsekin sanomaan ääneen. Minusta se oli ihastuttava hetki, kun hän pyysi lukemaan vielä uudelleen sen runon.Jos olet menossa mökille vieraaksi, niin tämä on myös erittäin hyvä ja hauska mökkituliainen. Suosittelen lämpimästi! Jos mökillä on vaikka ulkovessa, niin siellä voi olla ihan mukavakin lukea jotain mieltä lämmittävää lintujen laulaessa ulkona ja tuulen suhistessa koivujen latvassa. Lahjapaperikassiin voi laittaa molempia papereita lahjaksi, lahja on ainakin tarpeellinen.


Lambi-paperit ovat muuten hellävaraisia ja sopivat herkällekin iholle. Paperi on kyllä erittäin pehmeää, jos vertaa tavalliseen paperiin. Lambin pehmopapereille on myönnetty pohjoismainen ympäristömerkki, Paperin raaka-aine tulee suomalaisesta metsästä. Tuote on kotimainen ja sillä on Avainlippu -merkki. Suosi sinäkin suomalaista!


* tuotteet saatu blogiyhteistyönä

Onko sinulle nämä Lambin rakkauspaperit tuttuja?

13 kommenttia:

 1. Aivan ihana idea! En ole aiemmin kuullutkaan tämmöisistä. Kiitos vinkistä! Nyt heti metsästämään näitä. :-)

  Mukavaa kesän jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On hyvä lahjavinkkikin, ja tarpeellinen.Laitoin lahjakassiin papereita, itsekasvatettuja kesäkukkia ja muuta kivaa.

   Poista
 2. Ovat kyllä kiva oivallus nuo teksti-paperit.
  Aurinkoista kesäkuuta sinulle!

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. On joo ja näitä on kiva lukea vaikka ääneen toisilleen.

   Poista
 4. Kerran rullasin melkein koko veskipaperirullan auki, että sain luettua kaikki rakkausjutut siitä :) Nämä on ihania <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri noin helposti käy, kun lukee ja lukee seuraavaa runoa.

   Poista
 5. Oi, nuo rakkauspaperit ovat valloittavia!! <3
  Saa hymyn huulille joka kerta kun niitä jossain näkee. =)

  Kesäkuun lempeitä tuulia sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä paperit ovat kyllä ihania lukea.Ilmat lämpenevät täällä pikku hiljaa,hyvää kesää myös Espanjaan.

   Poista
 6. Ihanaa Lambin paperia, tuommoista on pakko saada ♥️ ♥️ ♥️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Marketeista saa ja on kesän ajan myynnissä.

   Poista
 7. Lambi on tuttu, mutta nämä ihanan näköiset on kyllä menneet ohi.
  Kiitos vinkistä♥️

  VastaaPoista
 8. Tuo veskipapru on vallan ihku. Olen joskus itsekin jumittanut veskissä, kun jäin lukemaan tekstejä :) Ihan mahti juttu, jonka lumo ei lakkaa.

  VastaaPoista

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com