https://track.adtraction.com/t/t?a=1469291612&as=1252305661&t=1&tk=0&trt=2

19.10.2019

Syksyn tunnelmat kotona

Syksy on ollut lämmin ja kiireinen. Syysloma on tullut sopivaan saumaan, ja viime viikonloppuna juhlittiin synttäreitä ja tästä on hyvä vielä jatkaa lomailua. Kaikilla ei loma ole tähän aikaan, mutta sitten myöhemmin. Laitoin viime postaukseen kuvia diy-töistäni ja tähän vielä laitan kuvaa niistä Vimman lettikankaan leggingseistä. Tuo Ottobren kaava on hyväksi todettu ja teen sillä kahdesta muusta kankaasta housuja tytöille. Pantoja on odottamassa vino pino, kunhan saan niihin rusetit paikoilleen. Niitä olikin helppo tehdä, jos kaipaat jotain kivaa tekemistä ompelemalla koneella tai käsin nopeasti.


Viimeiset omenat tuli kerättyä puutarhan omenapuusta. Olemme kotona laittaneet  puuron sekaan puolukkasurvosta ja pilkkoneet omenoita lohkoiksi siihen sekaan.  Puurosta saat näin uusia makuelämyksiä eikä kirpeä puolukka ole yhtään niin kirpeä siinä. Olen laittanut kanelia myös siihen päälle ja sekoittanut sekaan. 


Jos tarvitset vinkkiä mihin nyt syksyn porkkanasatoa voi käyttää, niin meillä vieraat tykkäsivät paljon porkkanakääretortusta, josta  täällä Anna-lehden sivuilla on ohje  Porkkanakääretortun voit tehdä gluteenittomana tai tavallisena versiona.


Päälle voi tehdä koristukset kermavaahdosta ja koristerakeista. Tein kaikille omat leivokset ja tässä kuvissa nyt koristeltuna nämä porkkanakääretortut. Koristeet kannattaa laittaa vasta sitten, kun olet laittamassa tarjolle näitä herkkuja, koska pienet koristeet voivat helpommin sulaa kermaan kuin isot koristeet. Mitä sinun viikonloppuusi kuuluu?5 kommenttia:

 1. Olisi kiva jos osaisi ommella tuollaisia vaatteita kuin sinä teet tytöllesi. Tosi hyvännäköiset housut!
  Minun viikonloppuni kuluu miettiessä kuinka paljon ja mitä vaatteita tarvitsen/laukkuun mahtuu muutaman päivän matkalle jonne huomenna suuntaamme.
  Mukavaa viikonloppua sinulle!

  VastaaPoista
 2. Itseoppinut ompelija olen minäkin.Nyt siskoni miniä on alkanut ompelemaan ja hän on ihan aloittanut itse ompeluharrastuksen.Minulla on koneet kodinhoitohuoneessa esillä, mutta tahtoo tuo aika olla välillä niin kortilla, että tykkäisin ommella enemmänkin.Blogista nähdään lomakuviasi?

  VastaaPoista
 3. Osaisimpa ommella tai oikeastaan jaksaisimpa. Vimmalla on kyllä ihania kuoseja!
  Porkkanakääretorttu on varmasti hyvää, meillä leivottiin vasta porkkanamuffinsseja.

  Ihanaa sunnuntaita ♥

  VastaaPoista
 4. Kivat legginsit. Pitäisi itsekin ommella enemmän, mutta kun on niin paljon kaikkea. Hyvältä kuulostaa tuo porkkanakääretorttu. Mukavaa lokakuuta <3

  VastaaPoista
 5. Minulta ei vaatteiden ompelu suju, mutta onneksi Aleksi taitaa sen puolen. Kivat on legginsit. Kivaa tulevaa viikonloppua :)

  VastaaPoista

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com