27.11.2019

Black Friday alekoodit

                                                                                          * sisältää mainoslinkkejä, mainoslinkit merkitty *-merkillä

Black Friday tuo hyviä tarjouksia kivijalka- ja verkkokauppoihin, jos olet miettinyt hankintoja itsellesi, perheellesi tai kotiin, niin poimin tähän sinulle todella hyviä tarjouksia, joilla voit säästää isonkin summan rahaa.. Alennukset ovat reilulja ja tuo joulu kannattaa jo pitää mielessä, jos on tarvetta hankkia tarpeellisia paketteja lähimmille ja ystäville.

Jos tarvitset uusia vaatteita, kenkiä tai jotain kivaa jouluksi kotiin, niin * kannattaa käydä katsomassa tämä linkki  , joka on voimassa torstai-sunnuntai: Jopa 50% alennusta lähes kaikista tuotteista. Suurin osa tuotteista -50%! Tarjous on voimassa 1.12.19 saakka. Itselle katsoin täältä Cellebesiltä valmiiksi jo uusia nahkaisia talvikenkiä. Haluan ostaa laadukkaat nahkaiset kengät. 





Tämä seuraava tarjous on myös huippu hyvä Black Fridaynä,  jos haluat hankkia lapsille ulkoiluasuja tai kenkiä. Lassiella on -25% tarjous * kaikesta  täällä  2.12.19 saakka. Nyt kannattaa ostaa jo joululahjoja jo valmiiksi! Minä ostin nämä ihanat pienet joulupallot lasisiin Partyliten kupla-somisteiden sisään keittiön hyllylle. Jouluun sopii myös tuo kultainen väritys. 





Täältä löytyy hyvin edullisia kenkiä, laukkuja ja vaatteita myös! Kenkavalikoimaa on laidasta laitaan jopa -50% valituista tuotteista.ja myös alennetuista tuotteista. Koodilla BLACKWEEK viisi prosenttia alennusta yli 60€:n ylittävältä ostokselta. Alennus on voimassa 2.12.19 saakka. Tässä vinkkinä mitä kivoja merkkejä löytyy Spartoolta: Hunter, New Balance, Converce, Vans, Minna Parikka, UGG, Caterpillar, Timberland jne. Minna Parikan kengät on aina niin kauniita ja syksyllä löysin itselle mustat nahkaiset tikkarinilkkurit. Minna Parikan lasten kengät ovat aina olleet omaan silmään niin ihastuttavia, että kelpaisivat myös tälle alakuvan kiharapäälle. Kiharat taidettiin tehdä leipurihommien päätteeksi tässä viiime syksynä.







Jos tarvitset kotiin keittiöön -ja leivontaan tuotteita tai myös laadukkaita designtuotteita, niin * klikkaamalla tästä verkkokauppaan saat 10%:n alennuksen koko tilauksestasi ja myös alennetuista tuotteista. Kassalla anna koodi BLACK19 ja tarjous on voimassa 1.12.19 saakka. Makujakaupasta löytyy kotimaisia ja ulkomaisia huippumerkkejä  kuten Iittalaa, LeCreusetin pannuja, leivontaan upeat Nordic Waren kakkuvuoat, Marimekon tuotteet ja paljon muuta. Marimekon tuotteita olenkin tilannut alennuksista Makujakaupasta. 


Onko sinulla vinkata hyviä Black Friday tarjouksia?

2 kommenttia:

  1. Itse käytän nyt urheiluliikkeiden tarjouksia hyväksi, pitäisi saada ukkelille ja pojalle parit verkkarit ja jotain muuta kivaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nastakengät tarvitsisin itse ja vaatekaappiin uusia paitoja, kun alkaa olemaan jo monet itsellä niin kuluneita.Onneksi niitä voi palauttaa myös vaateliikkeisiin ja saa alekupongin mukaan.

      Poista

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com