1.12.2019

Aikuisten oma joulukalenteri

Millainen joulukalenteri sopii aikuiselle? Onko sinulla oma joulukalenteri? Oma joulukalenterini on tänä vuonna WWF:n teekalenteri, jossa on sisällä pussiteetä että sitten niitä ihania palleroita, joista tulee teekannun hauduttaessa kukka. Tänään apulaiseni halusi avata ensimmäisen luukun, ja siellä oli todella hyvänmakuista vihreää teetä hyvällä mausteella. Pussista tulee useampi kuppi hyvää teetä, joten huomenna teen ja juon vielä sitä samaa teetä myös aamulla. Joulukalenterin teet ovat Forsmanin teelaatuja. Eli oikein laatuteetä on laatikoissa.Joulukalenterissa oli myös yksi numeroimaton lokero, ja siitä jo eilen illalla saimme ensi makua pallerosta, jonka haudutimme Eva Solon teekannussa. Siitä on ollut myös täällä joskus asiaa, jos katsot tänne! 


Joku innokas laatikoiden katsoja taitaa kurkata jo luukkuun numero kaksi! Näissä laatikoissa on eri värisiä tassun jälkiä ja niistä oli kiva tehdä pitkä jono pöydälle. Lopuksi apulaiseni oli osannut laittaa laatikot telineeseen numerojärjetykseen.Joulukalenterit ovat suosittuja myös aikuisten keskuudessa. Meillä on tytöillä ollut aiempina vuosina kosmetiikkakalentereita ja minulla itsellä on ollut myös Party Liten kynttiläkalentereja. Teekalenterin sain yhtenä vuotena kummitytöltäni lahjaksi, ja siitä on ollut täällä juttua.

Aamupäivällä oli kaunis lumimaisema ulkona ja tuo sinertävä valo tuolla ulkona oli kovin tunnelmallinen. Joulukalenterin paikka on tuossa keskellä hyllyä normaalisti.


Joulukalentereita löytyy meiltä tyttären tyttärelle sukalaamuumikalenteri, erään lehden antama joulukalenteri kuvilla ja sitten vanha tyttöjen joulusäkki, jonka sisään pussukoihin olen laittanut pieniä yllätyksiä.


Millainen sinun joulukalenterisi on? 

8 kommenttia:

 1. Kaunis ja maukas kalenteri! Minulla ei ole minkäänlaista kalenteria. Olinhan minä ostanut teekalenterin, mutta annoin sen kuitenkin sitten tyttärelleni sillä hän juo enemmän teetä kuin minä.
  Mukavaa joulun odotusta sinulle ja apulaiselle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, hyvää joulunodotusta myös sinulle.Tämä kalenteri on ollut itselle mieluinen, kun on laadukasta teetä ja erilaisia vaihtoehtoja.Tyttäresi varmasti tykkää kalenteristaan!

   Poista
 2. Minulla on Kicksin kosmetiikka kalenteri. Sain sen ystävältäni lahjaksi <3
  Kivaa viikkoa sinulle Aikku <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kosmetiikkakalenterit ovat myös kivoja, tyttärilläni molemmilla on sellaiset olleet myös.

   Poista
 3. Kivanoloinen kalenteri. Katselin teekalentereita, mutta kun mulla vain yksi lempitee ylitsemuiden, niin en sitten hankkinut. Mulla on pari kosmetiikkakalenteria:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kosmetiikkakalenterit ovat sulle niin sopivat😍

   Poista
 4. Jos sitten ensijouluna sinullekin oma!

  VastaaPoista
 5. Kiva kalenteri-idea - mukavaa ajatella, että jouluvalmistelujen keskellä istahtaa hetkeksi höyryävän teekupin ääreen<3

  VastaaPoista

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com