12.12.2019

Ihanat joululahjaideat naisille

IHANAT JOULULAHJAIDEAT                                            *sisältää mainoslinkit, 
                                                                                                 merkitty tähdellä
Kicks tarjoaa hyviä alennuksia näin lähellä joulua vielä viime hetken lahjahankintoihin. Monet haluavat säästää ja ovat tarkkoja rahankäyttäjiä, itse kuulun tähän säästäjiin. Siksi esittelen lukijoilleni lahjaideoita, joissa on hyvät alennusprosentit näin joulun lähellä: 
* Kicksin joulukalentereista, Emma S  ihonhoitotuotteet , Madaran Sos -sarjasta, Calvin Kleinin tuoksut, Opi kynsilakoista, Foreo UFOn, kotikasvohoitolaite,  Budgien hiustenhoitoon ja KICKS Beauty meikit ja ihonhoitotuotteet  saat nyt  tuotteita -20 % ja jopa -50 % alennuksilla!!


Mitä suosittelen lahjoiksi?
Poimin tähän selaisia tuotteita, joita toivon itse lahjaksi ja ovat hintaluokaltaan huokeita. Nyt on madollista hankkia hyvillä alennuksilla näitä lahjoiksi itselle tai lähimmille sekä ystävälle. Itse olen haaveillut tuosta kasvohoitolaitteesta ( saat tehtyä kotona lyhyessä ajassa kasvohoidon) eli ihanasta *Foreon Ufosta, jollaiset ovat meillä molemmilla tytöillä jo olleet vuoden verran. Kyselin tyttären kokemuksia Foreon Ufosta, niin hän sanoi, että paras laite kasvojenhoitoon ikinä. Muistan, kun aikoinaan ihmettelin, että miten tuote voi olla noin kallis hankkia, mutta ihon puhdistukseen Foreo Ufo on mitä parhain. Foreo Ufolla ihon saa puhdistettua syvältä ja ihosta tulee kimmoisampi. Foreo Ufoon on saatavilla myös pienissä pusseissa olevia kasvojen hoitoaineita. 

Tässä Foren Ufo tuotteesta tietoa: 

PALJASTA HEHKUVA IHO
Pienikokoinen ja helppokäyttöinen UFO mini on kehitetty tekemään kasvonaamio älykkäämmin. UFO mini -laitteella teet täydellisen kasvohoidon - olitpa sitten kotona tai liikkeellä. Laite hyödyntää LED-valoterapiaa ja hellävaraista lämpöterapiaa. Yhdessä T-sonic -värähtelyn kanssa UFO minin innovatiivinen teknologia saa naamion tärkeät ainesosat imeytymään syvemmälle ihoon. Tuloksena hehkuva, tasainen iho - vain 90 sekunnISSA.













Itse tykkään myös pienemmistä hajuvesipulloista, koska niitä on kätevä kuljettaa käsilaukussa. Pienempi hajuvesi on huokeampi hinnaltaan ja sen ehdin myös käyttää loppuun, kun suurissa hajuvesipulloissa loppuosa hajuvedestä jo saattaa vaihtaa tuoksua (siis vanhenee) kun sitä ei halua välttämättä joka päivä samaa tuoksua laittaa. 

Suosikkituoksuni ovat  keyvitä ja mietoja hajuvesiä, koska ympärilläni voi olla allergisia ihmisiä, niin silloin on parempi käyttää hempeitä tuoksuja, jotka eivät allergisoi liikaa. Joskus iltajuhlissa suihkautan vahvempaa tuoksua. 
Women EdP 10 ml | Diorific 014 Dolce Vita | Liquid Lipstick Dolce | Light Blue Gift Box |


Tykkäätkö sinä saada lahjaksi kosmetiikkaa?

2 kommenttia:

  1. Kivoja lahjavinkkejä. Olen aika tarkka mitä tuotteita käytän, joten on kiva saada kosmetiikkaa lahjaksi, jos ne on tuotteita joita käytän. Jos on jotain muuta, niin helposti jää käyttämättä. Mieheni tietää hyvin mitä käytän, joten usein hän kyllä yllättää myös kosmetiikkalahjalla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä olen toivonut tuota ihonhoitolaitetta Ufoa.Kosmetiikkaan satsaan laadukkaisiin merkkeihin.Sulla on mies hyvin tietoinen, kun tietää mitä voi ostaa sulle.Tulee oikeat tuotteet.

      Poista

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com