31.12.2019

Oletko valmis, tervetuloa 2020!

Vanha vuosikymmen jää kohta taakse ja me samme toivottaa uuden tulevan vuoden ja vuosikymmenen 2020 tervetulleeksi meidän jokaisen elämään. Kiitos sinulle kuluneesta vuodesta ja vuosista blogini lukija. Kiitos myös yhteistyökumppanit, joita olen saanut tänne blogiuralleni.  Saan olla mielipidevaikuttaja blogini avulla ja tuoda omia arvostuksia teille lukijoilleni tietoisuuteen ja esille. Omat arvoni ohjaavat sitä, mitä täällä teille kirjoitan ja valokuvaan kuvien muodossa.

Jouluna saatuja lahjoja on esillä tässä keittiön Vittsjö-hyllyssä. Sain kummitädiltäni tuon ihanan pöllökynttilän ja sen takana on vanha Millenium-kynttilä, joka nyt uuden vuosikymmenen aattona sopi tähän sisustukseen 20-numerolla. Diy-koristeessa on kauniit siniset led-valot, jotka luovat tunnelmaa tähän uuteen vuoteen. 


Vuoden aikana on tullut uusia lukijoita niiden lisäksi, jotka ovat olleet jopa blogin alkuajoista mukana täällä blogissani. Ilman vuorovaikutusta ei olisi koko blogiani olemassa. Uusille bloggaajille voin antaa vinkkinä sen, että vuorovaikutus ei synny ihan hetkessä, ei ole syntynyt täällä omassa blogissanikaan. Mielelläni otan omaan blogilistaani sinunkin blogisi listalleni, koska välillä olen huomannut, että joku blogi on lopettanut. Kommentit ovat bloggaajan suola ja sokeri on se, että tekstit kiinnostavat lukijaa eli sinua. Blogini on sisustuspainotteinen ja täältä löydät myös kotiin liitetttyviä asioita kuten leipomista ja kokkeilua, itse tehtyjä juttuja, kesällä puutarha on myös osa postauksia ja joskus saan ommeltuakin jotain ja matkustaminen on myös se oma juttu. Ruokavaliossa myös gluteenittomuus on tullut tänne blogiini jäädäkseen. 
Oman blogini historia juontaa jo tuolta vuodatus.net-sivustolta, jonne kirjoitin joitakin postauksia, kunnes hyvin pian siirryin tänne Bloggeriin. Täällä on sitten vuosia vierähtynyt jo monia ja blogiura tulee jatkumaan, koska mihinkä sitä kissa karvoistaan pääsee eli sistustaja sisustamisestaan. Sisustajana olen hyvin valikoiva, tykkään designista ja skandinaavisesta sisustuksesta. Suosin aikaa kestäviä asioita kotona ja en halua lähetä joka muotitrendin perään, vaikka se kuinka ihanalle näyttäisi instagramin tai blogien kauniissa kuvissa. 

Jouluinen lahja kimaltava tonttu, viime jouluna kummitädiltäni saama ihana tähtilamppu ja kuohuviinilasini ovat valmiina nostamaan maljan tulevalle vuosikymmenelle 2020! Onnea, iloa, terveyttä ja 

unelmien saavuttamista meille kaikille; myös sinulle blogini lukija!


8 kommenttia:

 1. Sinulla on ihana blogi, upeine kuvineen ja täällä on mukava "vierailla"! Leppoisia bloggaushetkiä jatkossakin! Oikein ihanaa ja onnellista uutta vuotta💖

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kauniista sanoista.Samoin sinun blogisi on mukava, sinne pääsee mun blogilistan luettelosta etusivun oikealta klikkaamalla Päden paja.

   Poista
 2. Hyvää ja onnellista uutta vuotta!🥂🍾💕⭐️

  VastaaPoista
 3. Kiitos kivasta blogistasi ♥ Onnea myös tähän uuteen vuoteen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maikku kauniista sanoista. Onnea uuteen vuoteen myös sinulle.

   Poista
 4. Vuorovaikutus blogissa ei tosiaankaan synny hetkessä, vaan se vie aikaa ja sen eteen on tehtävä työtä. Aktiivisuus palkitaan. Onnea, iloa ja menestystä sinulle ja blogillesi uudelle vuosikymmenelle ja vuodelle 2020 ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kristiina! Näin se on tärkeää tuo vuorovaikutus. Onnea myös sinun blogillesi!

   Poista

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com