23.12.2019

Jouluinen skandinaavinen sisustus

Jouluinen skandinaavinen sisustus on saanut vähän jouluista väriä  meidän kotiin. Keittiöstä löytyy punainen kummitytön tekemä paperinarukranssi. Sen sisällä on ledivalot, joten kranssi saa valaista näin joulun aikaa päivin ja öin. Punainen paperinarukranssi on väripilkku keittiön maisemaa vasten. Paperinarukranssista on ollut täällä postausta.


Keittiö sai uudet paneeliverhot joku aika sitten, kun sain inspiraation ommella verhot ennen jouua. Verhoista on ollut täällä postausta, jos haluat lukea niistä. Keittiön kevytrakenteiseen Vittsjö -hyllyyn saa eri vuoden aikoina kivoja asetelmia viritellä esille. Nyt keittiössä on esillä vanhoja lapsena lahjaksi saamiani tuikkulasiastioita ja tämän joulun joulukortteja. Onneksi joulukortteja vielä saan, koska niitä on kyllä kiva hakea postilaatikolta ja nähdä kortti ihan livenä. Joulukortit voi myös  ripustaa esille pitkään naruun, jossa voi olla jo valmiina koristeita. Täältä voit katsoa mallia esillepanosta.


Tein viime vuotiseen kukka-asetelmakoriin (kts kuva alhaalla) uuden asetelman, koska tähden muotoinen kori vain oli niin kaunis. Siinä oli valmiina myös koristeet ja sammaleet. Sammaleita vain suihkuttelin kosteaksi, niin heräsivät siten henkiin. Asetelmassa on punainen suurikukkainen Amaryllis, joka on kohta aukeamassa. Siinä ei ole hajua, joten sopii hyvin allergiseen kotiinkin. Amarylliksen kukka kestää kauan, ja sen viereen nousee toinen kukka-aihe. Tämä on oikea joulukukkien kaunotar.

Joulukuusi on saanut paikan tänä vuonna olohuoneesta. Kuusi koristellaan perinteisesti pienen apulaiseni kanssa. Hän saa valita koristeet, jotka hänestä on mieluisimmat. Laitamme yhdessä myös lahjaksi saamiani Kalevalan ja Lumoavan kauniita vuosijoulukoristeita. Niistä on ollut täällä kuvia Toivotan kaikille lukijoille oiken hyvää ja rentoa joulun aikaa ! 

20 kommenttia:

 1. Kiitops samoin sinulle hyvää ja rauhaisaa joulunaikaa:)

  VastaaPoista
 2. Harmonisen tyylikästä... Tunnelmallista joulunaikaa sinulle.❤️🎄

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus on meillä tavarat paikoillaan.Hyvää joulua sinulle!

   Poista
 3. Ihanaa joulua koko teidän perheelle <3

  VastaaPoista
 4. Kaunis joulukoti.
  Ihanaa Joulua! <3

  VastaaPoista
 5. Kauniin selkeää ja yksinkertaista! Ihanaa joulunaikaa sulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos kauniista sanoista ja hyvää joulua sinulle😍

   Poista
 6. Kiva kun poikkesit blogissani ja liityit seuraajiini. Olen kiinnostunut myös sisustuksesta,joten seuraan blogiasi jatkossa.
  Hyvää Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta 2020 💖👍

  VastaaPoista
 7. Kaunista! Oikein ihanaa ja rauhallista joulua sinne!! ❤

  VastaaPoista
 8. ♥Hyvää ja rauhaisaa joulua♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!Tänään ulkoiltiin ja eilen.Ihanat ilmat olleet joulun aikaan.

   Poista
 9. Niin kaunis (joulu)koti <3 Vuosikin vaihtuu ihan pian, pari päivää enää...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Kohta saadaan vaihtaa tasalukua 2020 kalenteriin.

   Poista
 10. Kaunista <3 Mukavaa loppuvuotta, kun en ehtinyt jouluja toivottelemaan.

  VastaaPoista

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com