2.12.2018

Joulukoristuksia ja diy-paperinarukranssi

Joulukoristeita ja diy-paperinarukranssi on otettu jo esille kotia koristamaan. 1. Adventti on mennyt vain ollessa ja nauttiessa joulun jutuista eskarilaisen kanssa. Hän kirjoitti tontulle kirjeen ja vei sen ikkunalaudalle. Välillä hän kävi katsomassa oliko tonttu hakenut kirjeen, mutta kuten tiedätte tontut liikkuvat hämärässä. Ja niin kirje oli hävinnyt. Tonttuovikin oli taas tullut olohuoneeseen. Tontun kirjeessä hän toivoi joka aamu ylläripakettia ja myös voisiko tonttu näyttää tonttuoven takana olevat aarteet. Saa nähdä mitä tonttu vastaa? Tänään pieni apulainen sai tehdä jälkiruoka-annokset meille. Joulukoristeet myös pääsivät lisää esille, kun tämä minun pieni apulainen halusi koristella meille joulua. Ei ole niin sävysävyyn nauhojen värit ja muut koristeet, mutta se ajatushan onkin se tärkein.

Ikkunaan laitettava diy-paperinarukranssi, jonka sisällä on led-valot päätyi nyt hyasinttiasetelman alle koristeeksi. Toinen malli diy-paperinarukranssista on muuten ollut hyvin suositti blogipostaus vuosien ajan. Diy-paperinarukranssin ohje on täällä! Erilaiset pienet led-valosarjat ovat nyt parasta tähän pimeään aikaan. Ensimmäiset hyasintit on nyt sitten ostettu, ja ne ovatkin jo avautuneet pikkuhiljaa. Havun oksat ovat kauniita asetelmissa ja niitä nyt onkin tullut laitettua näihin aina esillä oleviin maljakoihin. Olisin halunnut ostaa jo nyt itsenäisyyspäiväksi kukkakimpun, mutta en löytänyt mieleistäni. Joten sen hankin kukkakaupasta, kun marketista ei sopivaa viikonloppuna löytynyt. 


*sisältää affiliate-linkkejä


Hyvää Joulun alkua sinulle!

10 kommenttia:

 1. Kauniit koristelut. Mukavaa 1. adventtia.

  VastaaPoista
 2. Oikein ihanaa joulun aikaa, meillä valmistelut vasta edessä kun päästään takaisin Suomeen, mutta kyllä jo odotan joulua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin! Joulusta alkaakin sitten kevään odotus.

   Poista
 3. Tunnelmallista joulunodotusta!

  VastaaPoista
 4. Oikein kaunis tunnelma teillä.
  Mukavaa viikkoa sinulle Aikku ❤️

  VastaaPoista
 5. Joulun odotus on niin jännittäää eskari ikäisen kanssa. Toista se on isojen muksujen kanssa :D Ei enää niin jännää :D Ihanaa joulukuuta <3

  VastaaPoista
 6. Varmasti mukavaa laittaa joulua eskarilaisen kanssa. Lapset tuovat jouluun niin oman 'mausteensa'. Kaunis punainen kranssi.
  Itse en ole vielä hyasinttia ostanut, mutta josko pian..
  Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 7. Kiitoksia! Hyvää joulunodotusta myös sinulle! kauniit kuvat ♥

  VastaaPoista

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com