31.12.2018

Vuoden viimisenä päivänä- KIITOS!

Vuoden viimeisenä päivänä on jo aamulla käyty luistelemassa, kokkailtu pinaattilättyjä oman maan pinaateista perunamuussin kera. Kuulostaako hyvälle uuden vuoden menuulle? Tähtisädetikkuja on saanut jo sytytellä eilen ja tänään, ja pikkuhiljaa olemme valmistautumassa uuden vuoden viettoon tänä vuonna ulkoilmassa: paistamme makkaraa kodalla, syödään  muunmuassa pientä suolaista sekä juustoja.Ammumme raketit jo hyvissä ajoin, että myös lapset saavat nähdä ne. Lumisadetta on odotettavissa ja saapas nähdä alkaako se jo kohta puoliin.

Lahjaksi saadut kukat ovat vielä niin upeita, että otin niistä kuvia tänään päivällä. Tänä jouluna olen pyrkinyt kastelemaan kukkia säännöllisesti eikä liikaa. Joulutähti ei tykkää vedosta, joten se onkin ollut olohuoneen pöydällä ja eilen laitoin sen vasta keittiön pöydälle. Saa nähdä miten se tottuu uuteen paikkaan, kun lähellä on yksi ulko-ovistamme, josta yleensä itse kuljemme. Tähden muotoisen korin aion säilyttää ens jouluun, niin onkin sitten valmiina jo uuteen asetelmaan tuo kori.

Led- kynttilässä on ajastin, jonka olen todennut käteväksi tunnelman tuojaksi; kynttilä "palaa" tietyn ajan illan aikana eikä sitä tarvitse sytytyellä ja sammutella. Laitoin sen tyhjään viinin liikelahjalaatikkoon, joten nyt on uusio käyttöä myös puulaatikolle.


Onko teillä niin, että sisustujan silmään löytyy jopa sopiva juhlajuoma uudeksi vuodeksi? Ostin tämän puolikuivan kuohuviinin tämän mustavalkoisen pullon perusteella ja, koska nimikin oli niin osuva " Oodi Vapaudelle".  Tämän juoman taustalla on tarina naisten tasa-arvon kehittymisestä vuodesta 1907 alkaen tähän päivään. Tarinassa on Aino, joka käy äänestämässä tuona vuotena ja mukana on hänen Sirkka -vauvansa.  Sirkka varttuu ja hän tanssii charlestonia ja kuuntelee jazzia. Sirkan lapset lähetetään sotalapsiksi Ruotsiin. Tarina jatkuu ja päätyy tähän päivään. Katri Niskanen on suunnitellut pullon etiketin, ja mustavalkoiset naisten asut kertovat eri ajan vaatemuodista. Viini on puolimakea, keskihapokas, sitruksinen, persikkainen, kevyen passionhedelmäinen ja hennon yrttinen. Sopii esim. salaatin seuraksi ja näin uutena vuotana vaikka kilisteltäväksi ystävien kesken.
Kiitän kaikkia blogini lukijoita ja seuraajia. Olen saanut paljon viestejä teiltä ihanat lukijat ja ilman teitä ei tätä sisustuspainotteista lifestyle-blogia olisi olemassakaan. Vuoden aikana olen saanut tehdä yhteistyötä superupeiden tahojen kanssa, joista esille tuon 


LÄMMIN KIITOS, KIITOS KAIKILLE! 
NÄHDÄÄN ENSI VUONNA 2019!

14 kommenttia:

 1. Teidän aattoiltanne kuulostaa mukavalta. <3
  Oikein ihanaa alkavaa vuotta 2019!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lumipyryssä käytiin läheisellä kodalla ja lapset saivat laskea mäkeä ennen rakettien ampumista.Omi vaiherikas päivä ja niin päästiin uuteen vuoteen 2019!Onnea sinulle myös vuodelle 2019!

   Poista
 2. Hyvää uutta vuotta 2019 ♡

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos samoin sinulle ja kiva kun vierailet usein blogissani!

   Poista
 4. Hyvää uutta vuotta!🎉⭐️❤️

  VastaaPoista
 5. Ihanaa uutta vuotta sinulle💕Oodi vapaudelle on tuttu, usein vieminen naisteniltoihin. Sinulla on kiva blogi. Piipahtelen silloin tällöin

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kauniista sanoista! Instan puolella ja blogissasi vierailen minäkin! Hyvää uutta vuotta 2019!

   Poista
 6. Vastaukset
  1. Tuohon edelliseen kommentoin, että on kyllä oiva lahja naisteniltoihin viemisenä!

   Poista

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com