28.12.2018

Jouluisia terveisiä meiltä!

Hylly on saanut ylleen jouluisen sisustuksen, ja sen tontut ja kynttilät ovat esillä siinä vielä loppiaiseen. Tykkään laittaa eri vuoden aikoina esille tavaroita, joilla luon asetelmia omaksi ja muiden iloksi kotiin. Säilytän isossa lasikaapissa ovien takana kynttilänjalat, maljakot, lasitavarat yms. Bestå- kaapissa on kynttilätarvikkeet, joita otan esille aina tarvittaessa.

Vaihtelemalla asetelmia ja tavaroita pystyy luomaan sisustukseen kivoja elementtejä vähällä vaivalla. Eikä aina muuten tarvitse hankkia uutta; kun on poissa silmistä on pois mielestä. Vanhakin näyttää uudelle, jos se ei ole aina esillä. Maljakoihin saa helposti kivoja yksityiskohtia, kun käy kukkakaupassa tai katsoo ulos pihalle, mitä sieltä voisi maljakkoon tuoda. Kesällä kukkia, syksyllä heiniä ja talvella puiden oksia. Kuusen oksat muuten kestävät hyvin vedessä maljakossa. Aluksi ne tuovat myös ihanaa tuoksuakin sisälle. Pienet maljakot ovat kivoja hyllyssä tai pöydällä vaikka ryhmässä. Lamppufriikki kerää myös näitä pieniä maljakoita. Varsinkin Mini-maljakot ovat olleet ihania.String-hylly on nyt jouluna lastattu Work-lampulla, Lovi- tontuilla, Balmuirin kynttilöillä, joulutähdellä, maljakoilla ja tuikkuastioilla, joista osa on lapsena saatuja joululahjoja. Osa tavaroista on myös joululahjojani, joilla on erityinen merkitys itselle. Muistan, kun olen saanut lapsena lahjaksi näitä tuikkuastioita ja onneksi ovat säilyneet mukana muutoissa. Hyllyn päällä säilytän House of Stockholm Work-valaisinta, jolla saa pimeään iltaan nätin tunnelman olohuoneen nurkkaukseen. Lampun hankinnasta on täällä juttua; yhä edelleen lamppu on myös oma suosikkini.

Äiti ja isä toivat tänään valkoisia ja punaisia tulppaaneja lahjaksi; paras paikka niille on tämä Urna -maljakko, joka oli meidän joululahja tänä jouluna. Myös punaisia Unikko-astioita on tullut hankittua lahjaksi tänä jouluna ja niihin on voinut laittaa pipareita ja pähkinöitä tarjolle. Muumi- piparitalon san meidän eskarilainen koristella ja se jäi vähän kesken. Pursottaminen oli kyllä hallussa muuten, katon ristikkokin oli näppärästi tehtynä sekä Muumimamman esiliinan raidat. 

* sisältää affiliate- linkinMiten sinä laitat merkittäviä omia tavaroita esille?
6 kommenttia:

 1. Meillä on myös olohuoneessa kaappi, josta sitten vaihtelen tavaroita asetelmiin. Välillä ne todellakin tuntuu ihan uusilta, sillä aina ei muista mitä kaappi on kätkenyt uumeniinsa.
  Minäkin himoitsen tuota Urna-maljakkoa<3

  Mukavia vuoden viimeisiä päiviä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kätevä tuo,että laittaa tavarat kaappiin välillä ja ottaa esille taas jonkun ajan päästä.Joskus käy niin, että ei muistakkaan jonkun tavaran olemassaoloa.Tuosta Urna-maljakosta unelmoin varmaan pari vuotta.

   Poista
 2. Liisan kotona30.12.2018 16.12

  Minä vaihtelen asetelmia pöydälle ja takan päälle pääasiassa kausien mukaan. Hyvää uutta vuotta !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on hyvä idea,että on tietyt pailat mihin asetelmat tekee.Meillä ne on pari hyllyä ja olohuoneen pöytä.

   Poista
 3. Tosi kaunis tuo maljakko. Ja tulppaneja, ihanaa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ekat tulppaanit tänä talvena!Hyvää uutta vuotta sinulle Hanna!

   Poista

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com