15.12.2018

Makuuhuoneen joulu

Makuuhuone on nyt jouluisessa sisustuksessa, kun jouluvalot ja tyynynpäälliset ovat siellä paikoillaan nyt. Huoneen värit ovat hyvin valkomustat ja valkoinen Pilvi -päiväpeitto on siellä ollutkin aikaisemman Luhdan harmaan päiväpeiton jälkeen. Valkoisen kanssa, kun sopii mikä väri vain ja arkisin muuten sänky on usein petaamatta. Siellä on tämä Finlaysonin ihana pellavainen pussilakana, joka myös käy suoristettuna päiväpeitosta. 


Jouluun on kohta enää viikko ja kotiin onkin siten tullut koko ajan pieniä sisusutusjuttuja laiteltua. Tänään tosiaan otin esille vielä jouluvaloja ja keittiöön punaisen Marimekon Lumimarja- liinan ja punaisia Marimekon tekstiilejä. Hiukan punaista kuuluu myös jouluun pieninä yksityiskohtina on aina oltava jossain. Pentikin punaisissa koreissa on keittiössä myös servettejä ja hedelmiä esillä. Jouluvalot ovat mukavia tunnelmanluojia vuoden pimeimpänä aikana, Pitkä nauha led-valoja on kaunis tuossa kapeassa ikkunassa ja valosarja heijastaa myös tuohon peiliin kuvan; näyttää kuin ledejä olisi enemmänkin.Jouluaterioita on tullut syötyä jo kahdet tällä viikolla ja omat suunnitelmt jouluruoasta ovat vielä suunnitteluasteella, mutta luulen, että hyvin perinteisellä linjalla menemme. Juustokakun ohjeen löysin Valion esitteestä, aion sitä kokeilla. Lahjoja on vielä tarkoitus hankkia tytöilleni ja niissä hyödynnän nyt  verkkokauppoja, mutta toki ovat kivijalkakaupan omia tuotteita. Toinen tytöistä on toivonut pehmeää pakettia, joka liittyy kodin sisustukseen. Toinen tytär saa myös sisustukseen liittyvää ja pienin saa käytännöllistä pehmeää pakettia, josta laitankin tänne postausta. Kun hän ei lue näitä blogijuttuja vielä. 

* sisältää affiliate-linkit

Joko olet ostanut joululahjat vai jääkö viimeiselle viikolle?10 kommenttia:

 1. Lahjat on hankittu ja suurimmaksi osaksi myös toimitettukin saajilleen! Kioja talvisia yksityiskohtia teidän kodista löytyy!
  Ihanaa lauantaita sinulle <3

  VastaaPoista
 2. Kaunis tunnelma makuuhuoneessanne. Täällä on lahjat ostetu ja melkein kaikki jo paketoitukin. Tuleva viikko on kiireinen, joten jouluvalmistelut on tehty ja loppuja ei tarvitsekaan tehdä. Joulu tulee meille jokaiselle!<3

  VastaaPoista
 3. Ihanan näköinen makkari <3 Melkein kaikki lahjat paketissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teillä on sitten jo hyvällä mallilla joulu. Jouluvalot ovat kivat tuolla makuuhuoneessa, valaisee kivasti huonetta pimeällä.

   Poista
 4. Meillä on jo kaikki lahjat paketissa, mulla kun tulee ostettua kesällä alennuksista suurin osa :P todella rauhallisen näköinen makuuhuone, tuolla saa varmasti hyvät unet :) oikein kivaa joulun odotusta sinne! ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on hyvä idea ja säästöä olet saanut paljon ostamalla jo kesällä lahjat. On rauhallinen tila ja tykkään, että ei liikaa tavaraa ympärillä.Ihailen tummia seiniä, mutta tuossa sängyn päädyssä on tapetti, niin ei voi alkaa maalaamaan.

   Poista
 5. Kaunista joulua teillä 😍 Olemme hommanneet aika kivasti jo joululahjat. Joskus on jäänyt paljon enemmän viime tippaan, mutta nyt on ihan kivasti niiden suhteen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Teillä myös joulu jo hyvissä ajoin valmiina, ei tarvitse kiireessä juosta lahjoja hakemaan.

   Poista
 6. Viimeistä pakettia myöten on kaikki hankittu ja tänään paistelin jo laatikoitakin :)

  VastaaPoista
 7. Joululahjat on ostettu ja paketoitu. Kotikin näyttää jo joululta. Todella kaunista teilläkin ja makuuhuone on tunnelmallinen :) Ihanaa joulun odotusta!

  VastaaPoista

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com