5.7.2018

Uusi sisustustaulu, kaulakoru ja lahjaideaa kotimaista

Taulujen vaihtaminen seinällä on yksi helppo kodin tilan uudistamiskeino. Lomalla mun piti myös miettiä seinien maalaamista tai tapetoimista. Meillä on monta seinällistä samaa tapettia eri kuosilla kolmessa tilassa, joten maalaaminen olisi aika iso työ tehdä. Asia on vielä mietinnässä, mutta ainakin tauluilla tosiaan saa tilaan uutta ilmettä helposti. Olen suunnitellut kuvakollaasin olohuoneen seinälle ja toisen makuuhuoneen työpöydän vastapuolen seinään. Huomasinkin kuinka hyvin beigen sävyiseen seinään sopii Kaverini design- julistetaulut.

Vihreät Lumpeenlehdet - juliste oli suosikkini uudeksi piristäjäksi makkarin seinään. Lapsena kävimme usein joella, ja siellä oli paljon lumpeita ja niissä keltaisia kukkia. Siksi ihastuinkin tuohon lummeaiheeseen.



Taulu sopii myös pöydällä tai hyllyllä pidettäväksi. Taulujen kuvat ovat muotoilija Essi Peltoniemen taidokkaita maalauksia. Essillä on oma verkkokauppa, jossa on näitä ihania vedoksia, kortteja ja kaikkea ihanaa myynnissä.



Kaverini design -sivulta löytyy hyviä lahjaideoita synttäreille, mökkituliaisiksi, tupaantuliais- tai häälahjoiksi.




Tykkään antaa lahjaksi kotimaista käsityötä ja Kaverini designs -sivuilla on myös näitä ihastuttavia puisia riipuksia. Ihana lahja isommalle tai pienelle ihmiselle vaikka synttärilahjana, Meillä tämä kohta kuusivuotias ihastui tähän vaaleanviolettiin Perhonen-riipukseen, eikä kyllä ihme, koska se on niin kaunis.  Perhonen kuuluu luontoon ja se nyt lenteleekin Papusen kaulassa. Materiaali on puuvaneria ja korua voi käyttää molemminpäin. Toiselta puolelta se on puunväinen ja toiselta puoleta värikäs.  Lumpeenkukka- riipus on myös toinen suosikki; sen tilaan itselleni lahjaksi. Riipukset ovat sitäpaitsi pakattu kaunisiin rasioihin.




Minä lähetän tai annan vielä kortteja ystäville ja lähimmille, vaikka puhelimen kuvaviestit ovat korvanneet perinteiset kortit. Viimeksi tänään sain kummitytöltäni kortin; se on kuin juhlaa postilaatikolla käydessä, kun siellä on oikea ja aito kortti. Itse ostelen usein kortteja varastoon. Kaverini designs- sivustolta löytyy näin ihania luontoaiheisia kortteja. Näistä muuten saa myös kivoja taulujakin pasmiksen kanssa seinälle. Itse laitoin mustan pasmiksen tuon tumman lumpeenlehdet- kuvaan.




Olen jo aiemmin kirjoittanut tästä ihanasta suomalaisesta yrittäjästä Essi Peltoniemestä täällä. Hänellä on Kaverini designs- yritys Kannuksessa Keski-Pohjanmaalla.  Hänen suunnittelemiin ihaniin tarjottimiin ja keittiöliinoihin ihastuin kerralla jo tuolloin.


*blogiyhteistyö kaverini.fi



Mikä on sinun suosikkisi https://www.kaverini.fi/ tuotteista?

5 kommenttia:

  1. Korento tai Espoo juliste olisi minun valintani. Tosi paljon kyllä ihania julisteita tuolla oli <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo paikkakuntajulisteet ovat Essin uutta tuotantoa.Ovat kivoja!

      Poista
  2. Kävin kurkkimassa, ihan uusi tuttavuus itselleni. Kuusikossa -juliste on kaunis. Siinä on sitä koti-Suomea, jonka muistan. Samoin Lumme-tarjotin on hauska. Itsellänkin on kivoja muistoja lumpeista, ne olivat aina jotenkin mystisiä.

    Kortteja saan ja lähetän nykyisin hyvin harvoin. Kuusikossa-kortti sopisi kauniisti joulutervehdykseksi.

    Kiva esittely, kiitos Aikku!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ole hyvä!Tykkään myös kuusikossa julisteesta,sitä saakin oikein isossa koossa myös.Näistä monet ovat kyllä niin kauniita!

      Poista
  3. Ihana tuo lumpeelehti-juliste!
    Kivasti ilme muuttuu taas pienillä jutuilla!

    VastaaPoista

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com