26.1.2020

Ongelma olohuoneessa

Onko sinulla ongelmia huonekalujen kanssa, miten vaikka sohvan divaaniosa ei käänny sitten mihinkään suuntaan oikein olohuoneessa? Tai mihin laitat suuret nojatuolit, jotta olohuone olisi avara ja tilavannäköinen? Näitä samoja ongelmia on ollut meillä myös. Olohuoneen huonekalut ovat pysyneet kauan samassa järjestyksessä sen jälkeen kun uusi divaanisohva tuli taloon. Ja sen jälkeen myös, kun kaapit tulivat taloon. Täältä voit katsoa mille vuosi sitten olohuoneessa näytti. Tänään sitten vihdoin sunnuntai-imuroinnin ja tavaroiden järjestelyn lomassa olohuoneen huonekalut vaihtoivat paikkaa ja lopputulos näyttää varsin mukavalle näin päivän niitä katseltuani. Huonekalujen siirtoon en olisi ehkä yksin alkanut, mutta sain miehen avuksi siirtelemään ja kantamaan hyllyjä. Muuten olisi taas ollut sama tilanne, kuin kauan sitten. Sohva olis nököttänyt ikkunan alla; no näkeehän siitä hyvin joka puolelle taloon ja myös hyvin television suuntaan. 

Tässä alakuvassa divaanisohva on ollut viime pääsiäisenäkin samassa paikassa. Samoin kaikki muutkin huonekalut.
Joskus inspiraatio saattaa iskeä vaikka näin sunnuntaipäivänä, vaikka olisi pitänyt lähteä hiihtämään tai lenkille ja meidän viikonlopun yövieraan lenkittämistä. Mitteli on lenkkeilystä nauttiva lemmikki, joka haluaa nuuhkia kaikki koiranjäljet lenkkimaastossa. Sen seurauksena oli lyhyt lenkki ja kiire taas iltapäivän joka paikkaan. Vaikka nyt se vanhempieni suuntautuva kyläreissu oli pakko jättää väliin tältä viikonloppua.

Tässä alakuvassa sohva on ollut viime kesän aikana myös samassa paikassa.Siispä kuvia on tulossa uudesta järjestyksestä ensi viikolla. Uuden järjestyksen myötä toivoisin uudet nojatuolit tai tuolin divaanisohvan pariksi. VAnhat suuret lepotuolit voisi siirtää toiseen huoneeseen, jos hyggeilytilan divaani taas löytäisi toiseen paikkaan tiensä.


Onko sinulla ongelmia sohvan paikan valinnassa olohuoneessa?

6 kommenttia:

 1. Todellakin on ongelmia täälläkin. Meillä on divaani sohva, jossa on divaani osat kummallakin puolella sohvaa, huoh. Samassa paikassa on nököttänyt ostosta asti.
  Ihanaa viikkoa sinulle Aikku <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on yksi kulmapala.Tänään huone näytti jopa omaan silmään hyvälle.On nyt tilavampi kuin ennen.Kummasti huonekaluja siirtelemällä muuttuu tila kokonaan.Hyvää viimeistä tammikuun viikkoa sulle myös!

   Poista
 2. Täälläkin on ongelmia sohvan paikan kanssa. Meillä on iso ja aika neliön muotoinen olohuone. Ikkunoitten edessä on liikuteltavat kevyet lepotuolit ja sohvakalusto on periaatteessa keskellä olohuonetta. Olisi kiva nähdä, miten ammattisisustaja tämän osaisi sisustaa. Olohuoneen malli kun on vaativa.
  Teillä huonekalujen siirtely kannatti. Ja se kummasti piristää.
  Mukavaa viikkoa Aikku <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vieraat ovat kaikki huomanneet, että on uusi järjestys olkkarissa.Itse tykkään myös, kun sohva ei ole enää isojen ikkunoiden edessä vaan lepotuolit.Sun olohuoneen kuvan näinkin blogistasi lepotuolien osalta.Kauniisti olet sisustanut!

   Poista
 3. Onhan niitä ongelmia täälläkin. Meidän olohuoneemme on niin pieni ja ovia tai ikkunoita joka sivulla, että on vaikea muuttaa järjestystä. Kiva, kun muutos onnistui teillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä myös aukkoja joka suuntaan.Rohkeasti vaan paikkoja vaihtamaan,, niin yllättyy, kun löytyy hyvät paikat huonekaluille.

   Poista

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com