19.1.2020

Millaisen maton ostin eteiseen?

Helppohoitoisia ja kauniita mattoja tarvitsen kotona, koska ne on helppo kesällä sitten pestä itse. Villamatoista tykkään aina, koska ne ovat mukavia jalan alla ja ovat myös helppohoitoisia. Alennusmyynnistä löysin patjaostoksillani käydessä tämän harmaan itämaisella kuvioinnilla olevan matton Askossa. Matto on kevyt ja siinä on juuttipohja, joka sopii hyvin meidän lattialämmityksen kanssa. Kumipohjaisia mattoja en käytä meillä, koska kumi haprastuu vähitellen maton pohjassa lämpötilan vuoksi. Matto on vaalea ja tuo valkoinen itämainen kuviointi tuo mattoon oman pienen lisänsä.

   . 

Ajattelin hakea tähän pariksi vielä toisen samanlaisen maton, jonka laitan lattialle toiseen kävelysuuntaan, kun tullaan ovesta eteiseen ja olohuoneeseen. Mattounelmia on myös täällä jo pohdittuna edellisessä postauksessa. Kevään kaunis trendikäs väri on pastellin roosa ja se on ollut oma suosikkini nyt viime aikoina. Maton laittaisin joko divaanin alle hyggeilytilaan tai yhteen makuuhuoneeseen. Matto sopisi myös olohuoneeseen, jos se olis kooltaan sen lähemmäs kolme metriä sivu. Täällä on ollut villamatoista postausta, jotka ovat myös laadukkaita.Maton alle laitan likuesteverkon, koska tammiparketti on liukas tämän maton kanssa. Matto on myös pölyämötön ja sen voi pestä vaikka kotona kesällä, jos ei halua pesulaan viedä. Matto kestää vesipesua ja matalaa lämpötilaa.

Matto näyttää tälle alapuolelta:


Millaisia mattoja sinä tykkäät käyttää kotona?

13 kommenttia:

 1. Tämä on just sellainen matto, minkä haluaisin meidän eteiseen. Väri ja kuvio on juuri sitä, mitä haen. Hyvän mattohankinnan olet tehnyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aion käydä vielä Askossa kataomassa, vieläkö näitä siellä on myynnissä.Käytössä matto on pölyämätön.Helppohoitoinen myös.

   Poista
 2. Meillä on vaikka millaisia mattoja siis materiaaleiltaan. Todella kaunis tuo uusi matto teillä ja sopii teidän kodin sävyihin.
  Kaunista viikkoa sinulle Aikku <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmaa on hyvä väri, sopii tilaan kuin tilaan.

   Poista
 3. Kauniin maton löysit. Tuo kuviointi on täällä myös tavattoman suosittua mattojen lisäksi mm. sisustustyynyissä. Harmaa ja valkoinen on rauhallinen yhdistelmä.

  Meillä on aika värikkäitä mattoja. Mä tykkään väreistä. Pitäisikin joskus tehdä postaus matoista. Ei niitä kyllä paljon ole, sillä amerikkalaiseen tapaan toinen ja kolmas kerros on kokolattiamatoilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on yksi olohuoneen iso matto oikein fuksianpunainen.Ollut nyt varastossa tovin.Keltainen on myös joskus ollut makuuhuoneessa.Väriä on meilläkin välillä.Laita vaan postaus matoista, niin lukisin mielelläni.Täällä kokolattiamatot harvinaisempia.

   Poista
 4. Tykkään tuosta matosta. Sopii vaikka minkälaiseen sisustukseen ja on helppo pitää puhtaana. Hyvä hankinta!

  VastaaPoista
 5. Tyylikäs matto :) Sopisi myös meille myös värien puolesta. Tykkään vaaleasävyisistä matoista. No nyt yksi lempparimatoista on itse kutomani matto olohuoneessa. Mukavaa tammikuun jatkoa :)

  VastaaPoista
 6. On hienoa, kun osaat itse kutoa mattoja. Itse olen joskus kutonut myös, olin silloin vasta muuttanut omaan kotiin.

  VastaaPoista
 7. Onpa hieno matto, minullekin kelpaisi tuommoinen :)

  Mukavaa tammikuuta toivotellen Suvi

  https://arkipaivienihelmia.blogspot.com

  VastaaPoista
 8. Tosi hyvänäköinen matto, kuosiltaan ja väriltään! Meillä löytyy niin karvalankamattoa, kuin kevyempiäkin versioita, mutta ei kumpipohjalla ainuttakaan:)

  VastaaPoista
 9. Hyvännäköinen matto! Meiltä löytyy yleensä bukleemattoja, koska ne on niin helppohoitoisia ja lemmikkien karvat ei niin selvästi niistä näy :)

  VastaaPoista

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com