14.1.2020

Talvisia sisustuskuvia keittiöstä

Talvisia sisustuskuvia esittelen tässä sinulle, että miten tammikussa kotona olen keittiössä sisustanut. Pääosassa on valkoista, mustaa, harmajaa ja ruskeaa. Keittiön pöytä on valkoinen ja tuolit harmaat. Keittiön pöydällä on helppo vaihtaa liinalla väriä, vaikka välillä pidän pöytää ilman liinaa tai tabletteja.

Ompelin vasta paneeliverhot keittiöön, josta voit lukea täältä. Keittiössä on valkoinen Ikean hylly, johon kerään alahyllylle lehdet. Ylähyllyllä on kivoja esineitä ja usein kukkia tai viherkasvi. Nyt hyllyllä on joululahjaksi saatuja kynttilöitä ja valkoiset peurat sekä kynttilänjalat ja maljakot. Toisella hyllyllä on laatikot, joiden sisään on helppo laittaa tavaroita.


Lumi on entinyt sulamaan taas pois, joten ulkona on kovin luikasta ja vain pieni pakkanen. Pihaa on saanut hiekottaa ja laittaa myös lekasoraa, että pääsee ilman luistimia autotalliille.
Kettiön pöydällä on joulusta kukka-asetelma, jonka olen riisunut sillä tavalla, että se sopii myös tähän tammikuun vuodenaikaan. Olen odottanut että Amaryllis kukkisi lisää, mutta saa nähdä kukkiiko. Laitan taas asetelman yläkaappiin odottamaan seuraavaa käyttöä.

Huomasin muuten, että voit jättää jäkälät
asetelmaan ja, kun otat uudelleen käyttöön, niin suihkutat ja kastelet jäkäliä, niin ne pehmenevät ja voit käyttää uudelleen. Joulutähden punaisen foliopaperin käänsin toisinpäin, nyt tuo hopea sopii hyvin talviseen sisustukseen.Keittiössä on myös esillä nyt uusi leipäkone leivänpaahtimen vieressä. Leipäkoneesta olen kirjoittanut täällä, jos haluat lukea miten sillä olen leiponut. Tänään tein vaaleaa gluteenitonta leipää. Ja parasta on ihana tuoreen leivän tuoksu ja se, että leipäkoneella saa aivan superhyvää gluteenitonta leipää. Seuraava sisustusidea liittyy mattoihin. Ostin Askosta uuden maton eteiseen. Kävin jo katselemassa isoja mattoja ja värit ovat hempeä roosa ja toinen matto on valkomusta. Tänä keväänä on tulossa pastellin sävyt, mutta myös hyvin kirkkaat värit sisustukseen kuten keltaista, vihreää ja kirsikan väriä.
Miten sisustaminen inspiroi sinua tammikuussa?

10 kommenttia:

 1. Niin ihanat kuvat ja kauniilta näyttää! Minä puran aina joulun pois loppiaisen jälkeen ja sitten alkaakin mieli tekemään valoisampaa sisustusta kun kevättä kohti mennään:) Leppoisaa viikkoa♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En raski heittää joulukukkia pois vielä, siksi niistä tehty tammikuuhun sopivat kukkaset.Tänään satoi taas lunta, jospa vähän valostuu.

   Poista
 2. Ihanalta teillä näyttää. Itse olen innostunut myös vähän laittelemaan kotia kuntoon. Hakusessa on nyt uudet verhot olohuoneeseen ja pieni matto keittiöön.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitä verhoja olet suunnitellut? Mattohankintoja on minullakin suunnitelmissa. Olen jo käynyt katsomassa parikin kertaa.

   Poista
 3. Sinulla on kaunis keittiö.
  Meillä leipäkone on ollut muutaman vuoden kaapissa. Välillä se nousee sieltä esiin ja leipää tehdään ahkerasti. Sitten tulee kyllästyminen ja kone pääsee kaappiin levähtämään.
  Näin talvella tulee enemmän sisustamista ajateltua, kesällä aika menee ulkona. Lähinnä vaihdan verhoja ja tyynynpäällisiä sekä sijoitan koriste-esineitä ja kynttelikköjä eri paikkoihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Leipäkone varmaan meilläkin voi välillä olla vaan.Olen tehnyt gluteenittomat leivät sillä.Laitoin pähkinöitä viimeksi taikinaan.Saa näin erilaisia makuja leipään.Kesällä itsekin olen paljon pihalla, on kuin toinen olohuone.Lasiterassia tulee myös käytettyä kesällä.

   Poista
 4. Kodikas keittiö sinulla ♥ Tammikuussa ei ole juuri sisusteltu, nautittu lähinnä siitä kun on joulukoristeet siivottu pois ja taas niin selkeää:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Alesta löysyin maton, ja muuta nyt ei ole meilläkään tullut ostettua. Minä laitoin joulukoristeita uuteen paikkaan kotona kaapissa. Vuoden päästä kun ei aina muista, mihin olen laittanut jotain tärkeeää joulujuttua. Kuten oli tänä jouluna, tonttiovi oli monen laatikon takana.

   Poista
 5. Kivoja kuvia ja niin ihanat Marimekko-verhot!! :)

  VastaaPoista

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com