31.7.2020

Terassin kalusteiden hankinta - polyrottinki

Kesän alussa meille tuli ihana sohvakalusto Preeco-verkkokaupasta blogiyhteistyönä, joten tässä vielä hehkutan polyrottinkikaluston käytännöllisyyttä, kun nyt ei minun tarvitse välittää kalusteiden öljyämistä. Edellinen kalusto oli puinen ja sen öljyäminen oli joka kesäinen homma. Täältä näet enemmän kuvia terassin uusista sohvista. 


Polyrottinkisohvakaluston tyynyt ovat olleet laadukkaat ja hyvin värinsä pitäneet auringossa. Sateella tyynyt olen kantanut sisälle tai oikeastaan lasiterassin sisälle säilöön. Itse polyrottinkisohvat ovat pöydän lisäksi olleet jämäkät, ei ole tuulenpuuskat kaataneet niitä kumoon.

Sohvakalusto siityy kohta lasiterassille syksyksi ja talveksi, koska pöytäryhmän tuolit mahtuvat varastoon ja sohvalla voi vielä istuskella pitkälle syksyyn.

Heinäkuu kääntyy elokuuksi ja tänään olen haikaillut kesän perään sen vuoksi. Heinäkuun säät olivat kovin sateiset ja toiveissa on, että aurinko paistaisi paljon vielä, koska puutarhassa on kasvamassa kasvimaalla kaikenlaista ja tomaatit ovat ihan vihreitä vielä.
Parasta kesässä on ollut mielestäni se, että olen keksinyt uusia ideoita nauttia esimerkiksi kotoilusta. Kaavoihin kangistuneena hoksasin🏖️, että kesän aamiaiset voin nauttia pikkuterassilla meidän etupihalla. Siihen paistaa nimittäin aamuaurinko. Ensi kesälle suunnittelin jo pergoilaakin, että koti ei ole koskaan valmis.Mitä ideoita sinulla on jakaa kotoiluun liittyen lukijoille?

1 kommentti:

  1. Ihanat nuo polyrottinkiset kalusteet!
    Kotoilussa tärkeintä on tehdä just niitä juttuja kuin haluaa ja ilman kiireisiä aikatauluja!
    Kaunista viikonloppua sinulle Aikku <3

    VastaaPoista

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com