27.12.2021

Jouluinen koti - joululahjat

Miten sinun joulu meni? Mitä sait joululahjaksi? Meillä meni jouluaatto rauhallisissa merkeissä illan osalta, kun yhdeksän vuotias sai toimia pukin sijaisena ja jakaa lahjat. Itse ostin lahjaksi kampaamon lahjakortit, Marimekon pussilakanat ja kosmetiikkaa.     

*sisältää mainoslinkin, joka merkitty *

Koululainen sai mummilta  Harry Potteriin liittyviä tavaroita. Taapero sai *sinisen mopon, ja sillä saa  opetella ajamaan. Mopossa soi englannin kielinen musiikki ja myös tyytti toimii. Lahjoja oli maltillisesti ja se on hyvä niin.

Sain lahjaksi kalenterin, joka on joka vuosi tyttäret itse valokuvin tehneet. Kalenteri on joka vuosi yhtä ihana saada. Täällä onkin juttu ollut aiemmin kalenterista. 

Airfryer-laite oli yhdessä paketissa, ja sen käyttöä pitää testailla, että saa jakaa tänne blogiin käyttökokemuksia. Onko sinulla Airfryer-laite kotona? Onko sinulla Airfryer-ohjeita jaettavaksi? 

Joululahjoilla on saanut sisustaa yksityiskohdilla kotia: kynttilät, kummitytön maalaama taulu, keittiöliina, Finlaysonin harmaa pari vuoteen pussilakana ja Marimekon Kivet kylpypyyhkeet. Kaikki tarpeellisia ja nyt voi  vanhat pyyhkeet laittaa H&M:n kierrätykseen myymälässä. Joulukoristeet saavat olla esillä loppiaiseen saakka, eikä niitä ole kiire vielä kerätä pois. Uudet sisustukseen tulevat lahjat ovat esillä ja tulevat heti käyttöön. 


Mitä sinä sait joululahjaksi? 


4 kommenttia:

 1. Ihania ja käytännöllisiä lahjoja olet saanut. Mehän emme vietä joulua, mutta hoitolapsilta sain suklaata ja työpaikan pikkujouluista sain lahjaksi Muumi mukin ja kynttilän.
  Kaunista vuoden viimeistä viikkoa sinulle Aikku <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihastuttavat muistamiset hoitolapsilta, olet saanut! Hyvää Uutta Vuotta sinulle!

   Poista
 2. Kiitos samoin sinulle, Onnekasta Uutta Vuotta 2022✨🎆

  VastaaPoista
 3. Tosi kivoja lahjoja! 💕 Airfryeria olemme myös miettineet. Mies oli ostanut kauniin sormuksen ja vanhemmiltani sain mm. pyjaman ja mekon. Saimme myös Marimekon pyyhkeitä, herkkuja, kynttilöitä jne. 🎄🎁

  VastaaPoista

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com