29.1.2022

Miten säästät sähköä kotona - vinkkejä

                                                * sisältää kaupalliset linkit

Sähkösopimukset kannattaa kilpailuttaa näillä kalliilla sähköhinnoilla. Tein vasta meille sähkösopimuksen kaupunkiasuntoomme, jossa remontti on edennyt vähitellen. Eilen kävimme laittamassa tapetit olohuoneen seinälle ja siitä se vähitellen remontti etenee. Omakotitaloon olen myös nyt kilpailuttamassa sähkösopimusta, koska se on ollut pitkään samalla sähkötoimittajalla. Ajankohtainen on myös tyttärellä ollut sähkösopimuksen kilpailutus, kun hän on tuskaillut isojen sähkölaskujen kanssa. Kotona sähköä kuluu eri vuodenaikoina suuriakin määriä. Meillä lattialämmitys vie ison osan sähkön kulutuksesta ja samoin myös saunan lämmitys. Asensin nyt kännykkääni sovelluksen, jolla voin seurata sähkönkulutusta kotona. Sen avulla pystyy myös säästämään sähkönkulutusta, kun huomaan, että nyt on mennyt sähköä huomattavan paljon. Netti on usein päällä ja muuten unohtuukin tuo alakuvan pömpeli päälle käytön jälkeen.Makuuhuoneessa muuten riittää 18 asteen lämpötila, ja se myös parantaa unen laatua. Olen myös ottanut valmiustilassa olevia sähkölaitteiden johtoja pois töpseleistä, jos sähkölaitetta ei tule käytettyä. 

Lisäksi hyödynnän meillä sähkösopimuksen mukaan halvemman sähköhinnan aikaa siten, että astianpesukone ja pyykkikone ovat silloin päällä. Lamppuja on usein palamassa turhaan, joten niitä sammuttelen nyt useammin pois päältä.Netissä on hyvä sähkön kilpailuttamisen palvelu täällä! Nopeasti voit verrata mikä on edullisin sähkön toimittaja. Zmarta fi-palvelun kautta voit löytää helposti parhaan sähkösopimuksen ja säästää paljon rahaa. Kilpailuttamalla voit säästää satoja euroja vuodessa! Kilpailutus on ilmaista ja voit löytää kahdessa minuutissa parhaimman sähkösopimuksen. Sähkösopimuksen tekeminen tapahtuu myös parissa minuutissa. Sähkön hinta on laskenut vuodenvaihteen jälkeen, joten nyt kannattaa vaihtaa vanha kallis sopimus uuteen!

Meillä on marraskuussa kilpailutettu Zmarta. Fi:n avulla kaupunkiasunnon sähkösopimus ja nyt on toisen kodin sähkön kilpailutus työ alla, kun tulee 20.2 valmiiksi Datahub-järjestelmä. Sitten aion kilpailuttaa uuden sähköntoimittajan, kun nyt hinta on sähkölaskussa ollut järkyttävän suuri. 

Tytär on kilpailuttanut oman sähkösopimuksen ja sai takuuhinnan * Nordic Greenin kampanjasta, kun nyt pörssisähkö on heilahdellut,joten takuuhinta on nyt tarpeen. 

Koululaisen kanssa on usein sunnuntai leipomispäivä, kun silloin on meillä se edullisin sähkö koko päivän, koska käytössä on siis vuodenaikasähkö.


Onko sähkön kilpailuttaminen sinulla ajankohtaista?

2 kommenttia:

  1. Sähkönhinta aiheuttaa kyllä melkoisesti päänvaivaa. Meillä meni nyt umpeen edellinen sopimus ja yli puolet kallistui sähkö. Ei kuitenkaan vielä otettu uutta määräaikaista, vaan katsotaan nyt muutama kuukausi miten hinta kehittyy. Kovin hyvältä ei näytä maailmantilanteen vuoksi. Se on nyt vain nipistettävä kaikesta, mistä voi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taitaa olla kaikki nyt odottavalla kannalla, jos sopimukset katkolla. Pörssisähkö taitaa olla nyt niin kallista, että sitä en suosittele.

      Poista

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com