6.9.2022

Habitaren messulippujen voittajat

Habitaren messulippujen arvonnassa onni suosi  Irjaa ja Piaa. Laitan teille onnettaren suosikeille sähköpostia molemmille ja ohjeet sähköisistä messulippuista. Mukavaa messuilua teille! Toivon mukaan monia inspiraatioita tarttuu Habitaren-mesduilta teille ja myös kaikille muille, jotka käyvät messuilla.

Täällä alkaa illat pimetä ja aikaa jää jo muuhunkin kuin piha-ja puutarhatöihin. Laitoin pari päivää sitten syyslannoitteet puille, pensaille, nurmikolle ja monivuotisille kukille. Kasvihuoneessa vielä kasvaa kurkut ja tomaatit, joten viimeisiä satoja koetan saada sieltä. Viimeiset tomaatit joudun pimeässä rasiassa kypsyttämään, kuten on aina ennenkin ollut tapana.Luin jostakin vinkkinä, että pari omenaa raakojen tomaattien seuraksi , niin tomaatit kypsyvät nopeammin.

Kaupunkikodista on tulossa postausta, kun ikkuna-ja oviremontti on valmistunut. Parvekkeen ovi on kokonaan lasia ja ikkunoiden mukana tuli samalla sälekaihtimet. Asunnon ilme ja tyyli muuttui kertaheitolla! Tykkään erityisesti lasiovesta, joka on kokonaan alas asti lasia.

Alakuvassa pieni katsaus uuteen oveen ja ikkunaan.

Jos liikut pääkaupunkiseudulla, niin käy Habitaren messuilla!


1 kommentti:

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com