6.10.2016

Keittiön uusi valaisin

Keittiössä on ollut yksi kattopistoke vapaana kattolamppua varten. Näin iltojen pimetessä, on keittiössä tuntunut sille, että valaistus ei oikein riitä. Keittiön pöydän päällä on Ikean valaisin ja halogeenit katossa. Lisäksi on kahdessa kohtaan spotteja hyllyjen päällä. Tämmöinen musta kaunotar saapui postista; on käytetty Muuton Unfold -valaisin. Materiaali on pehmeää silikonia ja tyyliltään tuollainen pehmenetty versio industrialismi-tyylisestä lampusta. Mies ihmetteli ettei siinä ole kupua, joka piilottaa johdot. Luulen, että sellaisen tuohon tulen laittamaan, johdot ovat nyt sievästi rullattuna pistokkeen koukkuun. Lamppu valaisee hyvin, ja se on aputasolle hyvin tuomassa lisää valaistusta. Lamppuun kuuluu muovinen alaosa, joka pehmentää valoa ja tuo näköä lamppuun.


Tässä lamppu kuvattu päivällä, kun siinä on valot päällä. Kameran säädöt hiukan sekaisin, en tiedä miksi. Mutta tämmöisen kuvan siitä sain.Millaisia lamppuja teillä on kotona? 

4 kommenttia:

 1. Kivan näköinen lamppu :) Minulla on omatekemiä lamppuja olohuoneessa,makuuhuoneessa ja ruokapöydän päällä ;) Pitäisi eteiseekin saada lamppu mutta se taidetaan ostaa kyllä kaupasta :) Kivaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Omatekemät on ihania!Nuo helmistä tehdyt valaisimet on olleet in blogeissa.

   Poista
 2. Ihan mielettömän hieno valaisin :) ja mikä upea väri!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on ihan kiva myös luonnossa.Hyvin tuo valoa.

   Poista

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com