9.11.2016

Isänpäivälahjaa

Meillä isä-pappa saa lahjakortin tänä vuonna kauppaan. Hän saa ostaa sitten itselleen mitä haluaa. Yleensä me keräämme sisarusten kesken rahat kasaan, joten lahja on sitten suuruudeltaan isompi. Lisäksi perinteisesti ostan liköörikohvehteja. Joskus ostamme jotain käytännöllistä, ja siitä isä on usein paljon ilahtunutkin.

Muita hyviä isänpäivälahjoja ovat esim. torkkupeitot, kirjat, harrastukseen liittyvät tavarat, kylpypyyhkeet tai vastaavat ja myös vaatteet. Nuo Alppivillan merinovilla salmiakkikuvioiset tossut olivat ihanat. Samoin Pentikin ja Marimekon torkkupeitot Käpy ja Kopeekka.


Mitä teillä isät ja papat saavat lahjaksi?

6 kommenttia:

 1. Juuri tänään pohdimme, mitä ostaisimme isällemme. Hänellä kun tuntuu olevan jo kaikkea. Ja, hän kun ei pidä siitä että ostamme jotain. Eli, ei helppoa. No, täytyypi miettiä, kiitos vinkeistä ja lahjakortti on aina hyvä vaihtoehto!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Välillä on vaikea valita lahjaa.Meillä ostetaan aina järkeviä ja tarpeellisia.Lahjakortilla sitten saa sopivaa ja mieluista.

   Poista
 2. Oma isäni on jo kahdeksankymmentäkuusi, ei näe enää kunnolla ja kuulokin huono. En keksi mitään isänpäivälahjaa, joten lähdemme käymään hänen luonaan ja tarjoamme ruuan. Ehkä se on paras lahja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On ihan varmasti paras lahja!

   Poista
 3. Itse en osaa päättää mitä siipalleni ostaisin mutta isälle ja appiukolle ostin kosmetiikkaa, siis miesten sellaista :D

  VastaaPoista
 4. Kivoja ideoita isänpäivään!
  Minun isä saa kirjan lahjaksi.
  Kirja on tullut hankittua monena vuotena.

  VastaaPoista

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com