10.6.2017

Kesän ihonhoitotuotteet

Sain lahjaksi tämän Acon Rescue Mist -kasvosuihkeen,ja sitä olen käyttänyt pitkään kosteuttamaan kuivaa ihoa.Jos kasvot ovat kuivat,niin tätä voi suihkuttaa aluksi kasvoihin tai myös päivän aikana meikin päälle.Neste imeytyy ja levittyy helposti.Suihkeessa on antioksidantti-suoja,eli ulkoisilta ärsykkeiltä suojaa kasvoja.Tuotteessa on erittäin mieto tuoksu,joten soveltuu kaikille.


Toinen kesään sopiva tuote on BareMineralsin luonnonkosmetiikkaa oleva kosteuttava pehmeä voide yö - ja päiväkäyttöön.Ostin Gatwickin taxfreestä tämän (n.28e).Tuote hellii ihoa,edistää luonnollista terveyttä ja tasoittaa juonteita.Ihosta tulee pehmeä ja kimmoinen,jonka olen käytössä myös todennut.Bare Haven pehmeä voide sopii näin kesällä kevyenä voiteena iholle.Voin suositella tätä myös kuivalle iholle.Onneksi kesällä myös kuiva iho voi hyvin. BareMineralsin tuotteita löytyy eri ihotyypeille.

Mikä ihonhoitotuote on sinun mielestä hyvä kesällä?

7 kommenttia:

 1. Sain vastikään vastaavan Lumenen kasvosuihkeen ja olen siihen kovasti tykästynyt :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lentokoneessa myös hyvä,kun kuivaa iho.

   Poista
 2. Sain juuri ystävältä Nivean cellular perfect skin-voiteen. Pidän näistä bb-tyyppusistä sävyllisistä kasvovoiteista kesällä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on BB-kasvorasva Lumenelta käytössä,on ollut jo kauan.Toimii!

   Poista
 3. Kiitos vinkistä AIkku ja ihanaa viikonloppua

  VastaaPoista
 4. Kasvosuihke olisi uusi mielenkiintoinen kokeiltava. Itse käytän Lumenen tai Dermosilin tuotteita.

  VastaaPoista

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com