13.4.2013

Baby shower-kutsut

Olipa meillä ihanat baby shower-kutsut. Ostin äitini kanssa yhdessä vauvalle Pentikin nallen ja äidille Body Shopin suihkugeelin ja pinkin selänpesupyyhkimen:) Ajattelin, että ostan sitten toisen isomman Pentikin pupun, kun vauva syntyy. Näitä on kiva pitää unikavereina ja pienten sormien pehmoiseen sormet upottaa. Ovat niin lutusen pehmeitä.


Tämä askarreltiin Annan kanssa yhdessä eli vauvan viiri:


Ohjelmanumeroita oli 1. pilttisoseiden maistelu (äiti silmät sidottuina), 2. tietokilpailu (kysymykset liittyi äitiin, hänen lempiväriin, mielitekoihin, vatsan ympärysmittaan, sen hetkiseen painoon ja muutamaan yleiskysymykseen), 3. vauvan lasketun ajan arvaaminen ja sen merkitseminen kalenteriin omalla nimellä (saa äiti sitten katsoa, kuka arvasikaan lähelle) ja 4. sellainen, että oli lahja ja kori (sisälsi papereita, joihin kirjoitin lauseita) nuorimmaisesta vieraasta aloitettiin ja hän otti korista lappusen, luki ääneen ja toimi  sen ohjeen mukaan antaen paketin hänelle, jolle ohje määräsi. Muistaakseni oli teksti, että anna tämä lahja hänelle, jolla on siniset silmät. Jossakin taisi lukea, että anna tämä lahja ihanalle ihmiselle. Tämä ihana ihminen luki oman lappusensa, ja toimi taas sen mukaan. Ja viimeisen viestin lukija, kun antoin lahjan jollekin, niin se jäi sitten hänelle.



Syötäväksi vein rieskarullia kasvis- ja kinkkutäytteellä. Leivoin mustikkapiirakkaa, joka onnistui vasta toisella kerralla. Kauppareissullani Anna jäi vahtimaan piirakkaa, ja siitä tuli vähän turhan tumma. Mutta aivan ihanaa piirakkaa tällä ohjeella


Mustikkapiiraan pohja:

4 munaa
3 ½ dl sokeria
4 dl maitoa
2 dl sulaa voita
8 dl vehnäjauhoja
4 tl leivinjauhetta

Päälle:

omenalohkoja tai marjoja
Muruseos:

50 g voita
1 dl vehnäjauhoja
1 dl sokeria

Sekoita huolella pohjataikinan ainekset sekaisin kulhossa. Itse käytin käsivispilää, mies kaatoi jauhot ettei ne meneet paukkuiseksi. Näin siitä tuli myös kuohkeaa. Kaada uunipellille leivinpaperin päälle. Asettele päälle omput tai mitä laitatkin. Sekoita vehnäjauhot ja sokeri pehmeään voihin ja ripottele muruseos piirakan päälle. Paista 175 n. 40 min.

Tunnelmia kutsuilta:











Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com