18.4.2013

Kevätsiivousta ja ihanasta Vekki-sarjasta

Olen siivoillut urakalla, ja eilen pesin olkkarin ikkunat. Onneksi tuo mainio ikkunanpesuaine (Amway) saa ikkunat kirkkaiksi eikä tule rantuja. Verhot meni vaihtoon, olisin Hemtexiltä ostanut uudet verhot, mutta ei löytynyt sopivia. Hyviä tarjouksia oli pöytäliinoista ja muutamista verhoista.

Olkkariin tuli uusi järjestys samalla. Olen aina ajatellut, että meidän olkkariin ei saa montakaan järjestystä, vaan ninpä nytkin tuli uusi malli. Rakennusvaiheessa olisi pitänyt laittaa tv-antennin paikkaa joka seinälle. Mutta nyt haaveilen uusista huonekaluista joko 3:  istuttavasta sohvasta tai kahdesta lepotuolista sekä uusista hyllyistä. Mutta ne varmaan saavat vielä odottaa ainakin syksyyn.

Vekki-sarja on Pentikin keramiikkaa. Valo tosiaan osuu kauniista näihin, ja ovat jotenkin kivat silmään. Kynttilänjalka on 30 cm korkea, eli ihan näyttävän näköinen.


2 kommenttia:

  1. Hieno tuo kynttilänjalka. Meillä on tosi vähän Pentikiä, mutta nyt tuli mieleen että tuon voisin kyllä tänne ostaakin :)

    VastaaPoista
  2. Mulla on jotain näitä Pentikin juttuja astioita ja tekstiilejä.nämä vekit on löydöt kirpparilta,harvoin osuu kohdalle.arvostan näissä sitä,että ajattomia ja suomessa tehtyä keramiikkaa.

    VastaaPoista

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com