28.4.2013

Sunnuntain tunnelmia

Siinäpä se viikonloppu vierähti. Perjantaina hoidin vauvaa ja siivoilin Jossulla ylä- ja alkerran. Eilen olin hautajaisissa tarjoilemassa ja sen jälkeen pihahommiin, niin että haravoinnista tuli rakko käteen...No sitä pari päivää parannellessa, niin taas voi jatkaa.
Tänään ollaan haettu uusi puutarhakalusto (polyrottinkia, sohva, pöytä ja 2 tuolia 299,- Kärkkäiseltä). Kun on koottuna, niin nappaan pari kuvaa siitä.

Kotiin tuli ostettua olkkariin liina, jota olen etsiskellyt. Tähtiä vaan en voi vastustaa..
 Ja viikko sitten ostin muuten Askosta puuvillamaton, joka on ohut ja sopii näin kesäksi kotiin. Hintakin oli kohdallaan tarjouksessa 39€. Näitä oli myös turkoosina ja oranssina, jos väripilkkua kaipaa.

 Ja kokoelma täydentyi taas sesonkimukilla Niisku-Neiti ja runoilija. Haaveilen siitä, että saisin keittöön näille oman kaapin lasiovella. Prismassa asiakasomistajapäivillä tästä sai 15% alennusta, joten hintaa jäi n. 12,70€. Seikkailusarjan teko päättyy kesällä, ja nyt on jäänyt sininen muumipeikko ja keltainen Niisku-neiti mukit pois tuotannosta. Angry-birds mukeja Arabia on tehnyt ainakin Citymarketille myyntiin.


Tapeteista lähti myös näytteitä mukaan, Kärkkäisellä oli Vallilan tapetteja tarjouksessa keskiviikkoon saakka, eli rulla n. 15€ (ovh. 44). Yksi oli ylitse muiden, ja saapa nähdä alanko tapetoimaan makkaria vai vieläkö jää haaveiluasteelle. Vallilalla on tullut uusi Kompassi-sarja nyt myyntiin, siinä on ainakin se maapallo-kuosi aivan upea. Näistä tapeteista viikolla lisää.

Mukavaa sunnuntai-iltaa!

2 kommenttia:

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com