12.4.2013

Kodin pesuaineet

Tykkään kotona silloin tällöin siivoilla, tyttöjen mielestä liiankin usein. Testasin Tiimarin mainostamia pesuaineita kylppärissä ja keittiössä. Keittiön pesuaine oli toimiva keraamisella liedellä, siitä tuli jopa kirkas. Pöydät sai helposti puhdistettua, kun suihketta suihkutti liinaan ja pyyhki menemään. Altaat ei niin kirkastuneet, mutta ne vaativatkin eri aineita. Mutta uskon, että puhdasta tuli. Laattalattialle voi myös käyttää, jos tahroja puhdistaa liinalla.
Kylppärissä suihkutin seinät ja altaan sekä myös pesin pöntön. Ihan toimivaa oli sielläkin, hyvä tuoksu jäi leijumaan kylppäriin. Altaasta tuli kirkas samoin seinistä.

Yleensä käytän Amwayn-pesuaineita, mutta silloin tällöin testaan näitä uutuuksia. Amwayn aineet ovat ekologisesti hajoavia, sen vuoksi esim. astianpesuaineessa ei tarvitse käyttää kirkastetta. Uskokaa tai älkää, näin on. Pyykinpesuaineissa ei ole fosfaatteja, jotka tukkivat putkia, ja senkin olen käytännössä huomannut. Vesi ei tule lattialle kaivosta, kun kone oikein pyörittää pyykkiä.

Ihanaa viikonloppua!Tänään tein viirin sunnuntain baby showeria varten.Huomenna leipomista ja keväästä nautiskelua:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com