3.4.2013

Vapaapäivää sisustuslehtien kera ja vanhat kahvipeltipurkit

Tänään postiluukusta tuli uusi Avotakka ja Divaani. Kivoja ideoita löytyi molemmista lehdistä ja luettavaa riittää vielä viikonlopullekin. Hobby Hallin kuvastokin tipahti myös laatikkoon. Nyt on sitten kiinnostus tuon terassin sisustamiseen. Uudet kalusteet olisi toiveissa, mutta saapa nyt nähdä miten käy.

Sisutuslehden mainoksessa tykästyin Muuramen uusiin säilytysratkaisuihin. Hinnat oli alkaen 66€. Ideana on kerätä erilaisia "laatikoita" vierekkäin ja päällekkäin. Mietin, että mitä näihin sitten laittaisi. Meillä on kirjoja työni vuoksi aika paljon esillä ja kansioita. Niistä myöhemmin lisää.Vanha vanha Pentikin nimikirjainmukini

Nämä löysin joku viikko sitten kirpparilta. Toinen on Pauligin kahvipurkki. Paikkansa löysivät keittiön kaappien päältä. Pöly ja uunin noki vain tahtoo kerääntyä näihin...

Hyvää loppuviikkoa!!

2 kommenttia:

  1. Löysin blogisi sattumalta:) Meillä oli kotona toi Pauligin kahvipurkki.Lapsena katselin sitä aina ja vähän vanhempana ajattelin, että ompa ruma. Niin on sitten mielipide vain muuttunut :)Olen yrittänyt itsekin katsella kirppareilta josko tulisi vastaan ja saisin sen hyllyyni.

    VastaaPoista
  2. Kiva, että löysit tänne. Nostalgisia nämä purkit on, meillä ei kotona ole ollut muutakuin niitä sinivalkoisia kaakaopeltirasioita. Niissä oli ruskea kansi muistaakseni. Nämä tosiaan löysin 2€/kpl kirpparilta. Toinen oli kyllä kulunut, mutta pidän niitä nyt keittiössä koristeena kaappien päällä. Pitääpä piipahtaa sinun blogissa:)

    VastaaPoista

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com