13.4.2013

Isopahkalan upea vesiaihe

IsoPahkana keramiikkatehdas tekee Kalajoella upeita keramiikkatöitä. Tämä vesiaihe on näyttävän kokoinen ja väritykseltään neutraali (valkoinen ja beige). Lautanen täytetään piripintaan vedellä, vesipummpu asetatetaan paikoilleen ja johto seinään. Rauhoittava veden liplatus ja lorina on kuin musiikka korville. Lisää tästä www.isopahkala.fi On muuten loistavaa, että meillä on näin upeita kädentaitajia. Tykkään myös Pentikin keramiikasta. Tänään bongasin kirpparilta Vekki-kynttilänjalan 13€. Ennestään omistan Vekki-maljakon. Valo taittuu vekkiin kauniisti ja väri on puhas valkoinen.
Isopahkalan keramiikkapajassa on myös ihana kahvila. Ostin kotiin tuliaisiksi rahkapiirakkaa, ja oli viedä kielen mennessään, niin ihanan taivaallista oli.

Huomenna baby shower, johon tänään askartelin viirin ja leivoin mustikkapiirakkaa. Huomiseksi jää vielä rieskarullien teko. Ohjelmanumeron tein yhden, mutta niistä juhlien jälkeen lisää. Meidän Papu sai myös oman viirin samalla, kun tulevalle vauvallekin tehtiin Annan kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com