26.4.2015

Blogiarvonnan voittaja

Eilen vietimme pitkästäaikaa sisarusten kanssa iltaa hyvän ruoan ja pihasaunan merkeissä. Tänään on vuorossa ulkoilua ja pihan haravointia. Perjantaina kävin taas Lidlin kukkaosastolla ostamassa näitä ihania germiini-kukkia, nyt oli vaaleanpunaisten vuoro.Tilasin joku aika sitten näitä House Doctorin tauluja, ja ne ovat olleet hvyä valinta tuonne olkkarin seinälle. Uusia Partyliten juttuja on tilauksessa, kesäisiä tuoksuja terassille ja myös sisälle. Uusi somiste on myös tulossa, mutta siitä sitten lisää, kun saan ne.


Tämä Hello Kitty oli löytö kirpparilta. Sen sisälle sujahti pääsisäismuna meidän pikku Papuselle, ja tänään hän sen löysi sieltä. Papu toimi myös blogiarvonnan onnettarena.Eilen on myös koko koti siivottu, ja onpa se ihana tunne, kun on pölyt ovat saaneet kyytiä ja paikat kiiltää. Leppoisaa sunnuntaita sinulle ja blogin arvonnan voittaja on Happy Star Home! Onnea! Laitan sinulle postia!

Kiitos kaikille arvontaan osallistujille! 

4 kommenttia:

 1. Partyliten tuoksukynttilät on kyllä ihania. Olen kanssa ostanut Lidlistä kukkia ja ne on ollut kyllä kestäviä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Partylitella oli niin ihastuttavia värejä kevääksi ja kesäksi, ja joku kiva somistejuttu. Meillä tulee tilauksessa yksi uus juttu tuonne terassille. Pari perhossomistetta menee lahjaksi. On ne äitienpäivät tulossa.

   Poista
 2. Jee mä voitin ❤️Pistän yhteystietoni tulemaan ❤️

  VastaaPoista
 3. PartyLinella on kyllä kaikenlaista ihanaa! Toki se suolainen hinta hillitsee, ettei minun tule liikaa haalittua...

  VastaaPoista

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com