6.4.2015

Costa Brava ja Barcelona matkakertomukset

Costa Brava on Espanjassa oleva suosittu lomakohde, johon pääsee Barcelonasta junalla rannikkoa pitkin. Costa Brava on suosittu pohjoismaalaisten ja brittien keskuudessa. Olen kuukauden asumassa Barcelonassa ja tarkemmin Badalonassa. Teimme tänne Costa Bravalle pienen lomamatkan, kun tämä on lähellä Barcelonaa ja yritimme miettiä tekemistä tänne reissullemme. Eilen olimme ensi kertaa tälle kesää rannalla ja loikoilimme auringossa täällä Costa Bravalla. Viikonlopun lomapaikka oli Lloyd de Mar Costa Bravalla. Rnnta-alue ei ole suuri, mutta se on suojainen ranta.


Hotellissa on myös sisäuima-allas,jossa eilen uiskenneltiin 21 lämpöisessä vedessä. Hotelli Helios on neljän tähden hotelli Costa Bravalla  ja suurelta osin eläkeläisten suosiossa. Suomessa neljä tähteä hotellista on jo luksushotelli, mutta täällä taso ei ole ihan samanlainen. Sanoisinko, että hotellin luokitus olisi meidän kategoriassa kolm tähteä. 

Costa Bravaan tehdään jonkin verran matkoja Suomesta,vaikka Costa del Sol taitaa olla suositumpi suomalaisten keskuudessa. Espanjalaiset itse tykkäävät Costa Bravasta enemmän. Tänne kuitenkaan ei pääse lähelle lentämällä, kuten Malagaan ja siitä Costa del Solille tunnissa tai jopa lyhyemmässäkin ajassa. Costa Bravalla kuitenkin saa lomailla aurinkoisessa säässä ja kauniissa maisemissa. 


Viikonlopun jälkeen palasimme Barceloonaan. Tässä on kuvia Barcelonan Kansallisen taidemuseon puistosta ja itse paikasta,josta on hienot näköalat koko kaupunkiin. Suihkulähde Font Magiga Montuic on myös näkemisen arvoinen. Iltaisin suihkulähteestä nousee mitä upempia suihkuja valaistuksen vaihtuessa ja  musiikin tahdissa. 
Kävelimme ylös asti vasemmalla reunalla olevia portaita pitkin. Ylös pääsee myös taksilla.Suihkulähde oli kyllä upein näkemäni sekä kooltaan että suihkuiltaan. Alakuvassa on näkymää kaupungille päin. Tornien välissä on kauppakeskus, jossa on aikoinaan ollut härkätaisteluareena.Oletko käynyt Barcelonassa tai Costa Bravalla?

2 kommenttia:

  1. Ihanat terveiset <3 Mukavaa alkanutta viikkoa :)

    VastaaPoista
  2. Oioi!! Näyttää...LOMALTA!!!!!

    VastaaPoista

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com