14.4.2015

Smoothie reseptit

                                                                                            * sisältää mainoslinkin, merkitty *:llä

Onko sinulla kotona pakastimessa paljon marjoja? Tai jääkö helposti hedelmät syömättä? Hyvä keino on saada vitamiinipommit käytöön, kun teet smoothieta kotona marjoista tai hedelmistä. Smoothien muodossa kun tulee helpommin syötyä hedelmät ja myös pakastemarjat tulee käytettyä. Olen innostunut tekemään nyt smoothieita ihan kokeilemalla ja makustelemalla mikä on hyvää. Tässä haluan jakaa sinulle hyväksi todetut pari ohjetta,  mitä nyt on tullut kokeiltua:

HEDELMÄSMOOTHIE

2 omenaa
1 banaani
1 dl jogurttia (mitä jääkaapista löytyy)
loraus maitoa (voi jättää myös pois  tai korvata sokerittomalla mehulla)
2 päärynää

MARJASMOOTHIE

rasia hieman sulaneita pakastemansikoita
1 dl mustikoita
½ purkkia rahkaa
1 omena

Jos haluat niin lorauttamalla nestettä (esim. maitoa)  saat juoksevampaa ja pillillä imettävää smoothieta.  Marjoista ja hedelmistä irtoaa myös itsestä nestettä smoothieen ja siitä tulee juoksevampaa. Mistä itse tykkään, niin hieman kylmät marjat pakkasesta, kun valmistaa smoothien, niin ovat raikkaan makuiset juomat. Tykkään itse kylmästä smoothiesta. Kannattaa kokeilla! Helppoa! Ja näin saat käyttöön ne pakasteen marjat tai ylikypsyvät hedelmät keittiön pöydältäsi.

Tässä kuvia minun smoothieannoksista. Minulla on käytössä *OBH Nordican blenderi. Smoothie on terveellinen välipala, iltapala tai retkieväs, joka maistuu kotona lapsille kuin aikuisillekin. Väreiltään smoothiet ovat vaan niin upeita, että houkuttelevat myös lapset niitä pillillä imemään. Onne-ksi nykyään kahviloissa on tarjolla näitä smoothieita. 

Blogissa on myös arvonta tulossa. Muista käydä myös osallistumassa arvontaan täällä!

Onko sinulla hyvää smoothie-ohjetta, jonka haluat jakaa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com