21.4.2015

Viherpeukalon tuotoksia ja terassikauden avaus

Tänään kylvin kurkun, salaatin  ja kesäkurpitsan siemeniä kasvamaan. Lisäksi tulee vesirassia ja yrttejä, joita yritän kasvattaa siten, että niitä voisi syödä ennen kasvihuoneen käyttöönottoa. Vesirassi on itselle uusi tuttavuus, mutta ohjeessa luki, että se kasvaisi myös talouspaperin tai -pyyhkeen päällä. Meillä siemenet laitan mullan sisälle. Superfoodia on siis odotettavissa omasta puutarhasta! Kekkilän taimimultakin on luomua, ja hinnaltaan säkki oli vajaan kuusi euroa. Sopiva kylvöaika näissä kaikissa oli huhtitoukokuu, joten vielä ehtii kylvää siemeniä. Nyt vain odotellaan, miten ne alkavat kasvaa.

Smoothien ystävänä en ole vielä testaillut vihersmoothieta, mutta näistä omista aineksista tulen kokeilemaan ja varmaan myös jo aiemmin. Eilen joimme ensimmäiset päivälimpparit ja kaakaot terassilla, joten terassikausi on nyt avattu! Siitä lisää huomenna kuvien kera.
Blogin arvonta on vielä tuonne sunnuntaille asti, käy osallistumassa täällä.

Kasvatatko sinä kotona jotain? Vinkkejä otan myös vastaan, miten kasvatus onnistuu!!


2 kommenttia:

  1. Kyllä täälläkin on pienesti sormet mullassa olleet. Yrttejä on kasvamassa keittiön ikkunalla ja piiiitkästä aikaa myös ilmestyi tuonne laatikoihin kesäkukan siemeniä joissa jo elämää näkyy. Mukavaa viikonloppua

    VastaaPoista
  2. Kummasti sitä oottaa kuin kuuta nousevaa, kun ne siemenet alkaa itää. Kävinkin sun blogissa ja liityin ihanaan blogiisi lukijaksi.

    VastaaPoista

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com