24.4.2015

Ihan pihalla

Tällä viikolla on avattu tämän kevään terassikausi meillä. Keitimme kaakaot omppuriirakan ja korppujen kera, ja istuimme terassille ne juomaan. Aurinko helli meidän tuokiota ulkona. Haravaa sai jo viritellä käyttöön. Siitä se alkaa pihan ja puutarhan laittaminen kesäkuntoon. Pitkin talvea olen haaveillut uudesta terassin pöydästä näille viime syksyn alesta ostetuille valkoisille tuoleille. Hakusessa on siis valkoinen pöytä, joka voisi olla neljän tai kuuden hengen. Olisiko antaa vinkkejä? Terassille tulee tänä kesänä uusi laatoitus tai puulattia. Aikaisempi lattia on jo aikansa elänyt, ja ensimmäinen vaihtoehto on laatta. Se on helpompi pitää puhtaana eikä tarvitse joka vuosi lakata. Tässäpä tunnelmointia meidän terassikauden avauksesta, tämmöisiä aurinkoisia päiviä tahtoo lisää!Kirsikkapuu vielä ilman lehtiä

Lamoherukkaa ja angervoa tässä penkissä.
Papusella Lassien takki, h&m kissakumpparit, Me&I housut

Ei vois olla asiat ihanimmin kun näitä kuvia katsoo! Onnellisia hetkiä ilman kiirettä.

8 kommenttia:

 1. No toivotaan, että pian lämpenis, että pääsee jotain istutuksia tekemäänkin. Mutta toisaalta tämäkin aika on ihana kun kaikki on vielä edessä.

  VastaaPoista
 2. On se tuo valo vaan niin loistava asia, se tuo energiaa omaan tekemiseen ja mieleen. Ehtiihän sitä pihaa rapsuttelemaan, jos vielä vain nautiskellaan.

  VastaaPoista
 3. Kohta vihertää, ihanaa!
  Sulla on kiva blogi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanoppas muuta, kyllä kesää on odotettukin. Kiitos, ja toivon että viihdyt täällä blogissa.

   Poista
 4. Voi mitä kuvia <3 Ihanaa kun nyt on vapaapäivä ja aurinko paistaa :) Ulkona on mukava viettää aikaa :) Aurinkoista viikonloppua <3

  VastaaPoista
 5. Arvonnassa onni suosi sinua! Onnea paljon! Kyllä se tuo aurinko saa ihmeitä aikaan, ja ulos taas kutsuukin! Kivaa sunnuntaita sinulle!

  VastaaPoista

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com