https://track.adtraction.com/t/t?a=1469291612&as=1252305661&t=1&tk=0&trt=2

25.6.2015

It works kokemuksia

Kokeilin It works wrappeja,joilla lähti itseltä vyötäröltä 6cm 16 päivän aikana.Yksi wrap laitetaan vartalon alueelle,josta haluaa selluliittiä lähtevän pois.Itse laitoin vatsan alueelle.Wrappia pidetään 45 min tai voi pitää pitempäänkin.Wrap kiedotaan tuorekelmulla kiinni vartaloon.Aluksi wrap lämmittää ihoa ja myöhemmin viilentää.Menthol tuoksuu raikkaana. Molemmat tyttäreni ovat näitä kokeilleet. Toinen sai vyötäröltä pois senttejä ja toinen on innokas salitreenaaja, niin hän oli myös tyytyväinen kokemukseen.
Tälläinen tehohoito sopii niille,jotka haluavat nopeasti saada tuloksia aikaan,salitreenaajille ja painon pudottajille. Jos olet kiinnostunut saamaan lisätietoa tuotteesta,niin laita sähköpostia. Lisäksi kokeilin otsalle ryppyjä silottavaa Exfoliating peel -tuotetta. Tätä saa käyttää kaksi kertaa viikossa. Samoin myös tämä aine tehosi ja siloitti tuosta otsalta ryppyjä jo yhden käyttökerran jälkeen. Tuote laitetaan puhdistetulla alueelle 5-10 minuutiksi. Sen jälkeen huuhdellaan kasvot ja kaula  tai alue mihin kasvoissa levitettiin aine. Tuotteen aineosat ovat kasveista peräisin suurelta osin, ja siksi myös itse niitä halusin kokeilla.

Aion vielä kokeilla wrappia tuonne selän puolelle lapaluiden reunaan. Siellä on sellaista löysää, jota pitäisi saada pois.

Onko sinulla kokemuksia näistä It works -tuotteista? Millaisia? Kiinnostaisiko kokeilla?

4 kommenttia:

 1. Kiinnostaisi kokeilla :) Lisätietoja tuotteesta yritin juuri tänään etsiä. Kun sanoit, että 16 päivän aikana niin oliko sinulla joka päivä tuollainen wräppi ja ainako uusi?

  VastaaPoista
 2. Niitä oli neljä, ja neljän päivän välein käytetään. Käyttöaika on tunti, itse pidin pitemään. On tärkeä juoda paljon sen päivän aikana kun näitä pitää. Ja välipäivinä myös.

  VastaaPoista
 3. Täö on ihan uusi juttu, kuullostaa kovinkin helpolta ja näppärältä :) Mukavaa viikonloppua ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekään en ollut tästä kuullut aiemmin, ja hämmästyin kun toimi noin vaivattomasti.

   Poista

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com