31.8.2015

Helppo välipalaherkku

Pakastimeen tuli kymmenen kilon mustikkalähetys ihan valmiina pussitettuna ja pakattuna. Siitä tuli tehtyä mustikkarahkaa tällä kertaa. Mustikan seuraksi laitoin oman puutarhan mustaherukkaa. Tänä kesänä oikeastaan olen hoksannut, että se sopii myös muuhunkin kuin mehuun. Maku on kivan makoisa. Sopii myös erinomaisesti puuroon. Punaherukkaa myös olen opetellut lisäämään puuroon ilman sokeria, vaikka kirpeää onkin. Sitruunamelissaa kasvatan omassa ruukussa kotona, saa näin koristeeksi jälkkäreihin.

Mustikkamustaherukkarahka

1 prk vispikermaa (vatkaa vaahdoksi)

2 prk rahkaa

haluamasi määrä mustikoita ja mustaherukkaa
ripaus sokeria tai vaniljasokeria

Kermavaahdon sekaan vatkaa rahka ja lisää mustikat. Sokeria voi lisätä oman maun mukaan. Laita vähäksi aikaa jääkaappiin. Tarjoile sitruunamelissalehtikoristein.




Myöhäisiltaterveisin!!

4 kommenttia:

  1. Nam rahka on hyvää :) Harmillista kun meillä ei tänä vuonna pakastimeen tullutkaan mustaherukkaa :(

    VastaaPoista
  2. Herkullisen näköistä ja varmaan makuista myös :))

    VastaaPoista
  3. Oih, mikä herkku vitamiinipommi!

    VastaaPoista
  4. Tätä pitäis kyllä testata, kun sattuu pihalla olemaan mustaviinimarjoja... Terveellinen välipala ja miksei aamupalakin :)

    VastaaPoista

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com