12.8.2015

Sopivaa tuolia keittiöön

Meidän keittiöön olen etsinyt sopivaa pöytää ja tuolia valkoisena ja/tai jonkun sävyn puunvärisenä. Tänään sattumalta löysin Stockmannin sivuilta nämä valkoiset italialaiset Calligarisin tuolit nimeltään Basil.Tuolit ovat nyt tarjouksessa ja mielestäni voisi hyvinkin ajatella meille sopivaksi keittiöön. Asia mikä askarruttaa, niin kuinka herkästi muoviin tulee jälkiä ja tuleehan niitä puiseen tuoliinkin, jos taskussa on jotain tervävää. 


Calligaris -tuoli  (kuva lainattu www.stockmann.fi)

Tuolin istuinosa on valkoista muovia ja jalkaosat puuta. Mitat tällä tuolilla on 84 x 50 x 43 cm, istuinkorkeus on 45 cm. Tuolissa on jotain samaa kuin Hayn tuoleissa, mutta jotkut ovat sanoneet/kirjoittaneet että esim. ei ole niin sopiva keittiön pöydän alle mallinsa vuoksi. Calligaris on toiminut pitkään jo 1923 luvulta lähtien ja edustaa perinteistä italialaista muotoilua, ja sopii myös meille suomalaisille. Ainakin omaan makuun heidän sivuiltaan löysin vaikka ja mitä sopivaa kotiin. Ainakin Vepäsäläinen on jälleenmyyjä Stokkan lisäksi; kannattaa myös kysellä huonekaluliikkeistä. Jos haluat inspiraatiota kodin sisustukseen, niin Calligarisin sivuilta voi ladata heidän oman kuvaston http://www.calligaris.biz 


Mitä asioita keittiön tuolissa sinä arvostat tai pidät tärkeänä? 

2 kommenttia:

  1. Kivannäköinen ja mallinen tuo tuoli :) Minun haaveissani on tehdä itse ruokapöytä ja ostaa rottinkiset selkänojalliset tuolit :)

    VastaaPoista
  2. Kuulostaa hyvälle!Rottinkituolit myös hyvännäköiset ja pehmusteet vielä lisänä.Puiset niin kovat istua.

    VastaaPoista

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com