1.8.2015

Lasiterassin ihanuus

Jos sataa joka päivä, niin kesän alussa asennettu lasiterassi on pelastanut sen, että terassilla voi istua sateellakin ja ihailla taivasta ja luontoa. Viikolla oli yksi ilta, että aurinko  laski illalla ja maalasi taivaan purppuraksi. Auringonlaskuja ei ole voinut ihailla liiemälti, mutta tämä oli nyt yksi paras tälle kesää. Meidän viikonloppuun on kuulunut juhlia sukutapaamisen merkeissä. On tavattu uusia ja vanhoja tuttuja, ja onnistuneen päivän kruunaa sauna ja lasi kuohuvaa.
Sukujuhliin sain omasta puutarhasta harjaneilikkaa ja malvaa sekä pensaasta valkoista kukintoa seuraksi. Tänä kesänä on tullut esiin välistä vaikka mitä kasvia ja kukkaa. Viime syksynä alesta ostin suklaakirsikkaa ja keijuangervoa, niin viimeksi mainittu aukaisi upeat vaaleanpunaiset kukat viikolla täyteen loistoonsa. Verikurjenpolvi (alin kuva) jaksaa kukkia viikkoja; on helppohoitoinen perenna. Kivikkokasvin valkoinen kukka kukkii myös viikkoja. Puutarhuri tykkää!Myöhäiset lauantai-ilta terkut Sulle! Niin se vain elokuu alkoi!

3 kommenttia:

  1. Syksyn tullen nuo taivaan rusotukset yleensä vielä vain paranevat. Kaunista katseltavaa :).

    VastaaPoista
  2. Ihania kuvia! Kyllä lasiterassi ois kiva!

    VastaaPoista
  3. Wau, mikä taivas! Lasiterassi olisi kyllä mukava, mutta nyt ei budjetti veny;) täytyy ihastella taivasta kasvihuoneesta...

    VastaaPoista

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com