18.8.2015

Kesä on tullut takaisin

Myöhäiset iltaterveiset omalta lasiterassilta. Viikko on hurahtanut käyntiin kovin kesäisissä lämpöasteissa. Olisi näitä jo kesälläkin toivonut; mittari kipuaa yli 20 astetta. Tein löydön kirpparilta, nurkassa liplattaa vesiputous ja sen keskellä palaa kynttilä. Löytö on siis Partyliten, jota joskus olen havitellut itselleni. Lämmin sää on saanut myös gladiolukset kukkaan, ja voin kyllä sanoa, että ovatpa ne upeita. Viikonloppuna taitan yhden niistä maljakkoon, kun ne kestävät siinä ja vielä nuputkin aukeavat. Nämä on sitten ihan itse kasvatettuja sipuleista asti. Ruusukin on innostunut kukkimaan ja odotan, että lisää on tulossa vielä. Hämyistä iltaa sinulle, ja voin kyllä vakuuttaa, että tämä lasiterassi on kyllä paras sisustushankinta sitten vuosiin! Lämmintä vielä riittää ja mukava nähdä vihreä maisema ympärillä.9 kommenttia:

 1. Kyllä tällainen elokuu lataa akut syksyyn. Ihanaa lämmöllä hellittelyä :).
  Kauniit kukkaset!

  VastaaPoista
 2. Elokuun säät ovat olleet mahtavia, ihanaa kun se lämpö ja aurinko kuitenkin tuli. Olisi ollut ikävää siirtyä suoraan sateisen ja viileän kesän jälkeen sateiseen ja viileään syksyyn.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi tuli lämmintä vielä, näyttää vielä aurinkoa useammalle päivällekin tällä viikolla.

   Poista
 3. Ihan mahtava kesä meille nyt tuli. Mukavaa viikkoa Aikku!

  VastaaPoista
 4. Harmistus kun loma oli heinäkuussa eikä näistä hellepäivistä silloin mitään tietoa :( Mutta täytyy nyt nauttia ja ammentaa varastoon tuota auringon voimaa ja pirteyttä syksyä varten :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt varastoon tätä voimaa nautitaan ilman muuta! Harmi, kun itse ei voi omia lomia määrätä, aina samaan aikaan:(

   Poista
 5. Oli aivan ihanaa, kun tuli kunnon kesäsäät takaisin vielä näin elokuussa. Nyt ne sitten taisikin mennä ohitse, mutta ei ole kyllä hullumpi tämä ilmasto vieläkään.. :) Mitä nyt vesisateita tietysti luvassa kun syksyä eletään, mutta mukavan lämpöistä ollut vielä :)

  VastaaPoista

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com