1.5.2016

Teassin kalusteet

Terassin kalusteet  ovat nyt paikoillaan. Hyvää Vappua! Nyt ainakin ilmat suosivat, sen vuoksi eilen joimme vapun kunniaksi terssilla munkkikahvit ja pPpu sai leikkiä jo ilman ulkoiluvaatteita  lämpimässä lasiterassilla. Avoterassille on tuotu jo lepotuolit ja suuri aurinkovarjo odottamaan kesän saapumista. Parasta on se omalla terassilla kun voit istua ja juoda ulkona vaikka aamu- tai päiväkahvit. Se on sitä rentoutumista arjen kiireen keskellä.

Meidän terassilla lämpötila nousi auringon paistaessa jo yli 25 asteeseen.. Badenbaden tuolit myös toin varastosta, ja loikoilimme myös niissä suojaisalla takapihalla. Tuolien pehmusteet kestävät vuosia käytössä, jos muistat sateella ottaa ne sisälle suojaan, kun kangas muuten haprastuu ja värit haalenevat.

Mitä leipoa vappuna?

Vappuun kuuluu aina sima, mahdollisimman paljon sokeroidut munkit ja serpentiinit. Sain äidiltä hyvän munkkiohjeen, ja perjantai-iltana leivottiin pieni satsi munkkeja! Lisäksi eilen söimme kunnon pihviaterian vapun kunniaksi. Mun gluteeniton munkkiohje on myös täällä, jos etsit vapuksi munkkireseptiä.Miten siellä vietetään vappua?

12 kommenttia:

 1. Ihana vappu!
  Onneksi sielläkin nautitaan mukavista ilmoista!
  Meillä juhlittiin ystävien kanssa isolla porukalla ja tänään vielä pitäisi jaksaa tuonne rannalle suomalaisten rientoihin.
  Perjantaina jo aloitettiin paikallisella 'Ruta de tapalla' eli pitkällä tapaskierroksella kaupungilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suomessa on kuulemma tämän viikon ollut ihan helle...

   Poista
  2. Suomessa on kuulemma tämän viikon ollut ihan helle...

   Poista
 2. Vappua on vietetty miehen kanssa kaksin...kuoharipullo korkattiin, mutta siitäkin on vielä vähän juomatta..:)Hyvää vapunpäivää sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vappu meni suurelta osin matkustellessa tuonne itäiseen Eurooppaan.Munkit ovat vielä pakkasessa ja tuo äitienpäivä jo oven takana..kiirettä pitää.

   Poista
  2. Vappu meni suurelta osin matkustellessa tuonne itäiseen Eurooppaan.Munkit ovat vielä pakkasessa ja tuo äitienpäivä jo oven takana..kiirettä pitää.

   Poista
 3. Meillä on vietetty vappua hyvin rauhaisasti kotosalla. Avattiin grillikausi ja syötiin grilliruokaa eilen ja toissapäivänä. Tänään vietettiin piknikkiä ihan omalla pihalla. Olen tehnyt pihahommia ja lukenut kirjoja. Ja ihan vain ollut. Minulla oli huhtikuussa aika tiiviisti töitä ja nyt on tehnyt hyvää rauhoittua.

  Täällä pääkaupunkiseudulla on tänään ihan mahtava auringonpaiste, jatkankin tästä taas ulos kirjan pariin. Mukavaa uutta viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse olen ollut tuolla ulkomailla vapusta saakka,huomenna luulen et grillataan.

   Poista
  2. Itse olen ollut tuolla ulkomailla vapusta saakka,huomenna luulen et grillataan.

   Poista
 4. Lasihuoneessanbe tarkenee jo varmaan hyvi ja siellä on hyvä olla sääktä suojassa. Ihanaa toukokuuta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänään on vielä voinut näinkin myöhään kuin klo 23 istua terassilla.Uudet valot virittelin jo tänne.

   Poista
  2. Tänään on vielä voinut näinkin myöhään kuin klo 23 istua terassilla.Uudet valot virittelin jo tänne.

   Poista

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com