10.7.2016

Chillailua ja blogiarvonta

Viikoloppu on mennyt ihan laiskotellessa ja ompeluharrastuksen parissa. Olen saanut tunikan valmiiksi Papuselle ja vielä vähän vaiheessa hame itselleni ja lekkarit ensin mainitulle. Nämä kaikki ovat Noshin kankaista. Tänään jopa aurinko paistoi osan päivää ja pääsimme käymään paljussa. Lisäksi on grillattu vihannesvartaita, lihaa ja valmista Atrian grilliperunaa ( sisältää perunamaissipapujutun) kolmannen kerran tänä kesänä. Harvoja ovat nämä ulkona syömiset olleet tänä kesänä. Vinkkaan myös, että Sisustus COCO järjestää arvonnan blogissaan, käy osallistumassa täällä . Arvonta-aika on tuonne 27.7.2014 saakka ja  arvonnan palkintoina ovat Cilla´s Tiski ja Iris Hantverkin pesuharja.  Minulle ovat ainakin uusia tuttavuuksia. Tykkään paljon Musta5101 tuotteista ja nämä näyttävät vähän samanlaisille. Tässä kuva vielä tuotteista:

Käykäähän osallistumassa Sisustus COCON arvontaan!

7 kommenttia:

 1. Mukaan kivaan arvontaan. Varmaan ihania .outo nimi minulle. Salli.moilanen36@gmail.com

  VastaaPoista
 2. Kiitos vinkistä. Kysyit aikaisemmin saanko kurkkusatoa ulkona kasvattaen kyllä mainiosti joka vuosi koko talveksi viime vuosi oli poikkeuksen kylmä ei tullut niin paljoa nyt ovat hyvässä kasvussa. Mukavaa viikkoa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oliko ne avomaan kurkkua?Huomasin,että olin istuttanut kurkkuna kaksi kesäkurpitsan tainta kasvihuoneeseen.Taisivat olla niin samannäköisiä pieninä taimina.Nyt vaan tuntuu,että kasvattavat lehteä liikaa ne kurpitsat.

   Poista
 3. Mukana. Ihan vierasta täälläkin. suvituulian.kasityopaja@gmail.com

  VastaaPoista
 4. Kiva arvonta, mukana tietty. Tuotteita en tunne yhtään..

  VastaaPoista

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com