14.7.2016

Kuplivaa juomaa raparperistä

Viikonlopun lähestyessä vinkkaan tästä raparperikuplivasta juomasta Secret Garden. Tämän itse sain lahjaksi ystävältäni; pullo sopiikin hyvin omaan salaiseen puutarhan, joka ei oikein ole tänäkään kesänä onnistunut tuottamaan satoa. Pullo on niin kaunis, siinä on vanhanaikainen uudelleen suljettava korkki, joten sopii hyvin tämmöiselle sisustusfriikille. Pulloa tulee käytettyä jatkossa ihan vaikka veden säilytykseen. 

Tykkään pitää pöydällä huoneenlämpöistä vettä ja näin kesällä siihen voi laittaa sitruunaviipaleita. Sopii lisäämään aineenvaihduntaakin. Tänään olikin jo ihan hellepäivä ja eilen on vietetty aikaa vesipuistossa lasten kanssa. Ihan huippupäivä, kun oli niin lämmin.

Lasiterassille olen vienyt myös kukkia sisältä, kuten tuo hempeän vaaleanpunainen tulilatva, joka jaksaa vain kukkia ja kukkia tuolla valoisassa kesähuoneessa!


Onko sinulla vinkata hyvästä kesäjuomasta?

6 kommenttia:

 1. Raparperista tuleekin raikasta jano juomaa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ajattelin,että kokeilen tehdä mehua mansikoista ja raparperistä ensi viikolla.

   Poista
  2. Ajattelin,että kokeilen tehdä mehua mansikoista ja raparperistä ensi viikolla.

   Poista
 2. Tuollaisesta kuplivasta en ole kuullutkaan....ja pullo on ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo pullo on kyllä yliveto.Siihen saa laittaa vettä tarjolle tai mehua jatkossa.

   Poista
  2. Raparperijuoma on ihanaa ja persiljavesi on myös todella hyvän makuista. ELi laitat vain persiljaa kiehuneeseen veteen, annat jäähtyä ja siivilöit persiljat pois ja nautit jääkaappikylmänä

   Poista

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com